Додому НОВИНИ Влада і громада “Парад колясок – 2015” – найяскравіша подія року!

“Парад колясок – 2015” – найяскравіша подія року!

986
ПОДІЛИТИСЬ

21 червня 2015 року на Центральній площі міста Бердичеві відбулося свято, яке вже стало одним із символів початку літа для бердичівлян, – “Парад колясок”.

Організатори та ініціатори заходу – Бердичівська молодіжна організація “Фенікс” та Житомирська обласна організація “Воскресіння”.

“Парад колясок” – це яскравий, веселий конкурс, у якому усі бажаючі мають змогу спробувати себе у ролі дизайнера, продемонструвати свій витвір перед публікою та отримати купу призів. Малята та їхні батьки прикрашали коляски, велосипеди, самокати, демонстрували себе у ролі супергероїв та з радістю дефілювали під запальну музику.

“Метою нашого проекту було подарувати гарне свято кожному – від маленького до дорослого громадянина міста, і я думаю нам це вдалось, адже протягом усього свята ми спостерігали щасливі дитячі очі та вражені посмішки. Також хотілось привернути увагу громадськості до сімейних цінностей і довести, що діти – це сенс нашого життя. На нашій площі зібрались абсолютно різні люди: різних професій, світоглядів і навіть віросповідання, але усіх об’єднувала одна мета: кожний хотів створити свято своїй малечі” – розповіла організатор свята, керівник БМГО “Фенікс” – Любов Трибун.

Подібний захід проходить в Бердичеві вже втретє. Цього року участь у конкурсі взяли 120 дітлахів віком від 5 місяців до 10 років на різних транспортних засобах. Серед учасників – багатодітні родини, дітки з особливими потребами, сім’ї військовослужбовців та переселенців.

Кращими з кращих стали:

коляска №12 “Бедрик”, родина Сахаруків – сертифікат на зачіску (Олена Ковальчук), макіяж (Марина Кострецька) та фотосесія від Вадима Криковцова для матусі;

коляска № 45 “Поварята з тортом”, родина Іващенків. Діти Оля, Іван – сертифікат на дитячу фотосесію від Маріанни Михальченкової;

коляска № 38 “Танк”, родина Альба. Ніколь 2 роки – Сертифікат на 500 грн. від ресторану “Соло”;

коляска №3 “Українська хатинка”, родина Котиків: Єлізавета 7 місяців – сертифікат на 500 грн. від кафе-бару “Амстердам”;

коляска №47 “Ескаватор”, родина Столярів, Данілка 5 років – Сертифікат на 500 грн. від святкової агенції “Імперія свята”;

коляска №1 “Рибачок”, родина Ожго, Дмитрик 5 місяців – Сертифікат від мережі магазинів рибальства “У Захара”.

Багатодітні родини та родини в котрих виховуються дітки з особливими потребами, отримали сертифікати від ігрового центру “Супер Маріо” по 100 грн. (родина Нємой, Громадська організація “Насіння надії”, Родина Мазурець, Родина Трибун, Родина Корягіних).

Крім того родини-переможці отримали великі набори побутової хімії від ТМ “Ушастий нянь”. Були також відзначені коляски: № 14 “Літак” Вербицький Матвій, №19 “Клуб Міккі Мауса”, Семенюк Тимур, № 21 “Пожежна машина”, родина Ярошинських, №24 “Мотоцикл”, родина Шиманських, №41 “Танк”, Прохорова Яна, № 7 “Мойдодир”, родина Березовських, № 4 “Ельф”, Головенко Тимофій 7 місяців, № 18 “Корабель”, родина Демків.

parad_kolysok1Підчас параду за участь кожна дитина отримала набори від спонсорів на суму 200 грн. Діти до 1,5 року отримали підгузки “Huggies”.

Партнери: СП “Імперія свята”, дитяча ігрова кімната “Кроха”, ресторан “Соло”, кафе-бар “Амстердам”, 3Д кінотеатр “Драйв”, ігровий центр “Супер Маріо”, магазин для рибальства “У Захара”, 5Д кінотеатр, Олена Ковальчук, Марини Кострецька, Вадим Криковцов, Маріанна Михальченкова.

Генеральні спонсори: ТМ “Малиш”, “Ушастий нянь”, “Huggies”.

Інформаційні партнери: ТРК “ВІК”, щотижневик “Бердичів діловий”, газета “Земля Бердичівська”, “Ріо-Бердичів”, “Бердичівський погляд”. Генеральний медіа партнер – Рекорд ФМ.

Валерія Холоднюк, юнкор школи журналістики “Фенікс”.
Фото: Маріанни Михальченкової.