Додому Колонка редактора Передноворічні події, заходи, враження…

Передноворічні події, заходи, враження…

682
ПОДІЛИТИСЬ

В ці передноворічні дні в місті і районі відбулось чимало гарних, хвилюючих подій.
Зокрема, дітей і дорослих вже традиційно порадував Святий Миколай, який із своїми помічниками побував у школах, дитячих садочках та в інших закладах Бердичівщини.
Чудове дійство за сприяння служб міської ради відбулося в торгово-розважальному комплексі “Бальзак”, де маленькі мешканці Бердичева мали змогу взяти участь в різноманітних іграх, конкурсах та отримати подарунки.

Більше 200 дітей району в залі райдержадміністрації переглянули казку “Білосніжка”, яку їм підготували артисти районного Будинку культури і отримали солодощі від народного депутата України Олександра Ревеги та районної влади.

Привітали, як завжди, від імені Святого Миколая вихованців Гришковецької школи-інтернату і бердичівські поліцейські.

Святий Миколай також завітав в гарнізонний Будинок офіцерів, де поздоровив і вручив подарунки дітям військовослужбовців, які також отримали і листівки від своїх батьків, що нині служать в зоні АТО.

В день Святого Миколая, як і щороку, новорічними вогнями засяяла головна ялинка Бердичева.

В ці дні на території Бердичівського шпиталю було також відкрито храм, де його пацієнти будуть отримувати не тільки фізичне, а й духовне зцілення.

Порадував нас і бердичівський аматорський ансамбль “Зорецвіт”, який переміг на Всеукраїнському телепроекті “Фольк-music”, підтвердивши цим самим свою талановитість.

image_1В ці дні уже восьмий раз відбулась матчева зустріч з боксу пам’яті тренера-викладача Миколи Самойлова, ініціатором якої є його учень Володимир Матвійчук.

Порадували бердичівлян і наші шахісти, в складі Юрія Іванішена, Юлії Коробки і Єви Менн, які на спартакіаді Житомирської області зайняли І місце.

Гарні події, гарні враження, про які ми будемо розповідати детальніше в наступних номерах газети.

Володимир Кравченко.