Додому НОВИНИ Культура “Перлинки” Бердичівського РБК здобули нагороду у I обласному фестивалі дитячої творчості “ДивоГрайлики”.

“Перлинки” Бердичівського РБК здобули нагороду у I обласному фестивалі дитячої творчості “ДивоГрайлики”.

870
ПОДІЛИТИСЬ

Хореографічний колектив “Перлинки” Бердичівського районного Будинку культури (керівник: Кобилінська К.А.) з 31 травня по 1 червня 2015 року взяв участь у I обласному фестивалі дитячої творчості “ДивоГрайлики”, який відбувся у м. Андрушівка за сприяння Управління культури облдержадміністрації, обласного Центру народної творчості та відділу культури Андрушівської райдержадміністрації. Фестиваль в якому взяли участь 38 різножанрових колективів області був конкурсним.

Наші талановиті танцюристи – дебютанти повернулись додому з позитивними враженнями та емоціями від виступу професійних українських артистів: популярного гурту “Древляни” Житомирської обласної філармонії на чолі з Народним артистом України Юрієм Градовським, Заслуженим артистом України Анатолієм Говорадло та з інструментальним тріо Національної філармонії України. Журі конкурсного заходу відзначило призовим ІІІ місцем наш хореографічний колектив Бердичівського РБК – Дипломом Управління культури облдержадміністрації у номінації “Хореографія”, за виконання українського народного танцю “Плескач” та сучасного танцю “Golden Eye”.

Бажаємо нашим “Перлинкам” нових творчих злетів, наснаги, завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій.

Кобилінська К.А., методист РБК.

Photo0172c2bpAX9Agqw