Додому НОВИНИ Культура Повір у себе, і в тебе повірять інші.

Повір у себе, і в тебе повірять інші.

874
ПОДІЛИТИСЬ

Щороку Бердичівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить конкурс “Повір у себе, і в тебе повірять інші” серед дітей з функціональними обмеженнями віком від 6 до17 років. Діти, які вірять у свої можливості та творчі здібності подали до районного центру СССДМ художні роботи в жанрах декоративно-прикладного, ужиткового, образотворчого мистецтва.

Долучилися до акції Гончарук Марина (с. Половецьке), Селезньова Наталія (с. Маркуші), Півень Карина (с. Скаківка), Бабійчук Ілля (с. Семенівка), Петрівська Іванна (с. Семенівка), Умінська Яніна (с. Гвоздава), Рязанцев Денис (с. Рея), Трофимчук Анна (с. Велика П’ятигірка), Войтович Богдан (с. Агатівка). Дітьми були представлені художні роботи, малюнки, роботи з бісеру, деревини та паперу. У своїх роботах вони  відображали свій внутрішній світ, свої враження  прекрасного, естетичні почуття. Кожен представлений твір по-своєму цікавий. Усі роботи яскраві, різнобарвні, особливі.

Роботи переможців Гончарук Марини та Войтовича Богдана відправлено до обласного центру СССДМ для участі у другому етапі конкурсу.

Підтримка, співчуття і благодійність повинні мати місце у нашому суспільстві, адже діти з обмеженими можливостями мають велику потребу в увазі і плекають надію на наше розуміння.

Бажаємо усім дітям здоров’я, витримки, творчих злетів.

Олена Продеус,
директор районного центру СССДМ.

SL744607_1 SL744605_1