ПОДІЛИТИСЬ

Із 20 серпня працівники Державтоінспекції розпочали проведення заходів під назвою “Увага! Діти на дорозі!”. На всій території держави впродовж місяця проводитиметься профілактична робота із недопущення дитячого дорожньо-транспортного травматизму та роз’яснення неповнолітнім вимог Правил дорожнього руху.

Завдяки таким заходам, що постійно проводять працівники ДАІ, кількість дорожньо-транспортних пригод цього виду, у порівнянні з минулим роком, зменшилась. Крім цього, спостерігається значне зменшення кількості ДТП з вини дітей.

Однак, незважаючи на позитивну динаміку, діти продовжують ставати учасниками дорожньо-транспортних пригод. Серед вікової категорії неповнолітніх у більшості випадків у ДТП потрапляють діти віком від 7 до 14 років.

“Щорічно, працівники Державтоінспекції проводять профілактичні заходи. Мета їх проведення – недопущення дитячого дорожньо-транспортного травматизму, а також профілактична робота, спрямована на більш поглиблене роз’яснення неповнолітнім вимог Правил дорожнього руху та наслідки їх невиконання”, – повідомив, т.в. о начальника ВДАІ Яковишин М.М.

Вартові доріг сподіваються, що спільними зусиллями вдасться досягти зменшення кількості аварій з дітьми.

Зокрема, Державтоінспекція звертається до дорослих, насамперед до батьків: безпека ваших дітей залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати малюкам основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки.

ВДАІ м. Бердичева та Бердичівського району.

20150901_112132_1