Додому ІНФОРМАЦІЯ РІШЕННЯ від 01.12.2015 №499 м. Бердичів Про встановлення тарифу на послуги...

РІШЕННЯ від 01.12.2015 №499 м. Бердичів Про встановлення тарифу на послуги з утримання будинку і споруд та прибудинкової території для ОСББ “Еліта-Бердиш”

507
ПОДІЛИТИСЬ

УКРАЇНА
БЕРДИЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 01.12.2015 №499
м. Бердичів

Про встановлення тарифу
на послуги з утримання будинку
і споруд та прибудинкової території
для ОСББ “Еліта-Бердиш”

Розглянувши листа голови об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Еліта-Бердиш” по вул. В.Чорновола, 15 від 12.10.2015 вих. №106, відповідно до кошторису надходжень та витрат, протоколу загальних зборів ОСББ, керуючись Законом України “Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку”, згідно з пп.2 п.”а” ч.1 ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Бердичівської міської ради

ВИРІШИВ:
1. Встановити для ОСББ „Еліта-Бердиш” тариф на послуги з утримання будинку і споруд та прибудинкової території  у 15-денний термін з дня публікації рішення у засобах масової інформації, з врахуванням податку на додану вартість у розмірі 2,01 грн. за 1 кв.м загальної площі квартири в місяць.
2. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердичівської міської ради (Павліківський О.Д.):
2.1. Відповідно до чинного законодавства своєчасно проводити відшкодування наданих мешканцям ОСББ “Еліта-Бердиш” пільг та перерахунки субсидій для відшкодування витрат на оплату послуг, враховуючи встановлений цим рішенням тариф.
2.2.  Здійснити відшкодування пільг та перерахунок субсидій для мешканців ОСББ “Еліта-Бердиш” з 01.10.2015 згідно із затвердженим даним рішенням тарифом.
3. Відділу роботи з територіальною громадою (Борісова С.І.) відповідно до чинного законодавства України забезпечити опублікування цього рішення в міських засобах масової інформації.
4. Визнати таким, що втратив чинність, тариф для ОСББ “Еліта-Бердиш”, вказаний у п. 3 додатку до рішення виконкому від 15.09.2011 №490 “Про встановлення тарифу на утримання будинку і споруд та прибудинкової території для ОСББ м. Бердичева”.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Онофрійчука С.П.

Міський голова В.К. Мазур.