Додому НОВИНИ Культура Свято Родини відбулося у таборі “Березовий гай”

Свято Родини відбулося у таборі “Березовий гай”

1524
ПОДІЛИТИСЬ

Щороку, 8 липня, відзначається Український День Родини. Свято у Бердичівському районі відзначили у позашкільному навчально-оздоровчому закладі “Дитячо-юнацький табір “Березовий гай”, що у селі Скраглівка.

Почесними гостями заходу стали начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь, голова районної ради Максим Самчик, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Наумчук, директор Житомирського гендерного ресурсного центру Житомирської облради Валентина Склонна, представник Житомирської міської ГО “Авенір” Олена Яковець, яким директор табору Валентина Шевчук з відпочиваючими дітьми вручили запашний коровай.

SL748969_1Гості, у свою чергу, привітали дітей зі святом, побажали усіляких гараздів, родинного тепла і затишку та вдалого завершення табірної зміни. Символічним стало проведення даного заходу саме у дитячому таборі, адже за період перебування усі відпочиваючі дітки згуртувалися, потоваришували і стали однією великою родиною закладу.

У ході заходу, загони табору на чолі з вихователями, представили звітну програму – виконали флеш-моб, авторські танцювальні композиції, проголосили свої  девізи.

Розважальну програму для відпочивальників підготували працівники Бердичівського районного центру культури і дозвілля, котрі запропонували дітям розважитись на танцполі та послухати милозвучних українських пісень про сім’ю і родину.

Прес-служба райдержадміністрації

SL748938_1 SL748965_1 SL748957_1 SL748952_1 SL748947_1