Додому НОВИНИ “Світ очима українців”.

“Світ очима українців”.

596
ПОДІЛИТИСЬ

З 24-по 29 лютого в Бердичівському педагогічному коледжі проходить фотовиставка “Світ очима українців” з ініціативи викладача Ольги Володимирівни Концевич.

Нещодавно у холі Бердичівського педагогічного коледжу відбулась казкова презентація виставки, яка буде проходити до п’ятниці. Початківці-фотографи оформили стенд з допомогою викладачів і студентів. Атмосфера була просто вражаюча. Організували такий собі міні фото-салон. Крістіна Білоус, Тарасенко Людмила і Маріанна Міхальченкова – раділи по-справжньому. “Я відчуваю  гордість за зроблену мною роботу” – поділилась Маріанна Михальченкова. Гості теж були сповнені позитиву і ентузіазму. Дівчата дуже вдячні за допомогу Галі Савенко, яка допомогла прикрасити усі фото. “Тож робота у нас колективна” – посміхалась вона.

Адже зараз  підлітки, дорослі, закохані пари – усі хочуть закарбувати у пам’яті щасливі моменти свого життя. Досить модним стало влаштовувати тематичні фотосесії, коли усе планують заздалегідь. А які атрибути придумують юні майстри – це просто вражає. Тут тобі і годинники різноманітних форм, і окуляри, і навіть картини. Та й одяг підібраний суто до композиції. Загалом враження від цього тільки приємні. Тим паче, що з коридору у цей час линули прекрасні звуки блюзу. А наостанок усіх бажаючих фотографували з бутафорними вусами, шляпками, очками і т.д.

Кого цікавить таке мистецтво з люб’язністю запрошують у гості. Можливо ви знайдете тут свою фотографію… Хто знає..

Дарина Ничкало,
юнкор Школи Журналістики “Фенікс”.