Додому НОВИНИ Медицина Спасибі Вам, пасторе!

Спасибі Вам, пасторе!

764
ПОДІЛИТИСЬ

Декілька десятків років поспіль християнська церква “Новий час” допомагає медичним закладам нашого міста приладдям та різноманітними медичними засобами, які надсилає на адресу церкви німецька фірма HUMEDIKA.

Хочемо висловити щиру подяку пастору церкви Жучкову Леоніду Борисовичу за надання гуманітарної допомоги для міської лікарні, яку надала церква 12 березня 2015 року. Це велика кількість перев’язочних матеріалів, операційних наборів, рукавичок, пластирів та багато іншого, в чому сьогодні лікарня має велику потребу.

Завдяки таким благодійникам, як Жучков Л.Б., котрі мають чуйне, добре серце і відкриті очі на нужду інших людей, щоб допомагати, медики мають сьогодні чим надавати необхідну медичну допомогу малозабезпеченим громадянам. Користуючись нагодою хочемо подякувати фірмі HUMEDIKA та особисто пастору Жучкову Л.Б. від колективу нашої лікарні та вдячних людей нашого міста і привітати його з днем народження. Побажати міцного здоров’я, успіхів у всіх справах – Божих Вам благословінь, пасторе. Маємо надію, що і на далі ми з вами будемо співпрацювати та допомагати бердичівлянами, як ми це робимо з вами уже не перший десяток років.

Колектив Центральної міської лікарні.