Додому НОВИНИ Срібло привезли із Мінську хокеїсти Бердичівського району

Срібло привезли із Мінську хокеїсти Бердичівського району

556
ПОДІЛИТИСЬ

З 26 по 28 лютого 2016 року у м. Мінськ Республіка Білорусь відбувся восьмий міжнародний турнір з хокею на траві в закритих приміщеннях (індорхокей), присвячений пам’яті Володимира Жмакіна. У турнірі взяли участь команда “Старт” Бердичівського району. Загалом, змагались за першість юнаки і дівчата 2000 р.н. та старші, серед них налічувалось 7 команд дівчат з Білорусі і України та 9 команд юнаків з України, Вірменії та Білорусі.

У результаті проведених змагань кращими стали українські команди “Старт” Бердичівський район і КДЮСШ “БАРСА” м. Шостка, які достойно боролися у фіналі. Хлопці зі “Старту” злагоджено і наполегливо вели боротьбу за першість. Цього разу додому вони повернулися з кубком і медалями за почесне ІІ місце у VIII Міжнародному турнірі з хокею на траві.

Кращим бомбардиром, за результатами ігор, було визначено Вадима Рудницького, а суддівська колегія і тренерський склад визначились із кращим гравцем команди, ним став Володимир Каплінський. У цілому перемогу здобували 8 чоловік, це – воротар Роман Сироїд, капітан Сергій Сукач, члени команди – Вадим Минчук, Іван Фурзіков, Владислав Шурабура, Дмитро Тимків. Тренери команди – Василь Гарбуз, Євген Мокрицький, Андрій Черкас.

ZO49fUHoXw0“Найбільш вразила цілеспрямованість і наполегливість наших вихованців. Перед початком фінальної гри дві конкуруючі команди з України зійшлися у коло і обійнявшись проголосили “Слава Україні” “Героям Слава”, що додало їм впевненості і тим самим приголомшило інших учасників турніру. Вони довели і на полі і в житті, що сила духу українців не зламна”, – зазначив Василиь Гарбуз, тренер команди.

Участь спортсменів у турнірі стала можливою за сприяння і підтримки народного депутата України Олександра Ревеги та Бердичівської районної ради.

Щиро вітаємо наших земляків з високими досягненнями, зразковими результатами та бажаємо ще більш блискавичних перемог.

Прес-служба райдержадміністрації