Додому НОВИНИ Влада і громада У Бердичеві правоохоронці оперативно розшукали викрадений у жінки ноутбук і злодія

У Бердичеві правоохоронці оперативно розшукали викрадений у жінки ноутбук і злодія

588
ПОДІЛИТИСЬ

32-річний житель с. Радянського обікрав свою односельчанку, винісши з її будинку вартісний ноутбук. Розпочато досудове розслідування.

31 березня до чергової частини Бердичівського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась 39-річна жителька району. Жінка розповіла, що, поки вона поралась по господарству, невідома особа зайшла до її будинку та викрала ноутбук.

Дільничні інспектори провели першочерговими заходами встановили, що до крадіжки причетний 32-річний односельчанин заявниці, який скористався незамкненими дверима будинку і виніс перше, що потрапило під руки. Як з’ясувалось, чоловік у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. У скоєному він зізнався та пояснив, що викрадене збув випадковому перехожому на ринку у Бердичеві.

– Наразі триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, у рамках якого правоохоронці проводять усі необхідні заходи по встановленню місця знаходження викраденого ноутбука, а також перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів, які були вчинені на території Бердичівщини, – розповів начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

За чинним законодавством чоловікові загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3-х років.

Бердичівський ВП ГУНП
в Житомирській області