Додому НОВИНИ Влада і громада У Бердичеві правоохоронці цілу ніч розшукували 5-річну дівчинку.

У Бердичеві правоохоронці цілу ніч розшукували 5-річну дівчинку.

544
ПОДІЛИТИСЬ

Дитина увечері пішла гуляти та додому не повернулася. Про це уночі до міліції повідомила її мати. Вранці дівчинку знайшли живою та неушкодженою. Триває з’ясування всіх обставин.

Опівночі 7 липня до Бердичівського МВ УМВС звернулась 27-річна жителька райцентру із заявою про зникнення 5-річної доньки. За словами жінки, востаннє вона бачила дитину близько 19.00, коли дівчинка гралася з дітьми на вулиці. Не зумівши самостійно розшукати доньку, за кілька годин жінка звернулася до правоохоронців.

По тривозі були підняті працівники міськвідділу міліції. Упродовж ночі правоохоронці обстежували прилеглі до місця зникнення дитини споруди. Також опитували сусідів та родичів родини.

Уранці з’ясувалось, що дитина знаходилась у будинку місцевої жительки. Бабуся дівчинки відвела її звечора до знайомої, оскільки сама заступала у нічну зміну на підприємство. Матері у цей час вдома не було. Стосунки у родині напружені, час від часу виникають конфлікти.

– Попередньо встановлено, що через черговий конфлікт бабуся не повідомила матері про місце знаходження дівчинки, – розповів начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – Вранці жінка забрала онуку від знайомих й поверталась додому, коли їх помітили працівники міліції.

Наразі відносно матері оформлено адміністративні матеріали щодо невиконання обов’язків по вихованню дитини (ст. 184 КУпАП).

Бердичівський МВ УМВС України
в Житомирській області.