Додому НОВИНИ У Бердичівському виправному центрі (№108) провели конкурс на кращого кухаря серед засуджених.

    У Бердичівському виправному центрі (№108) провели конкурс на кращого кухаря серед засуджених.

    610
    ПОДІЛИТИСЬ

    На днях в Бердичівському виправному центрі управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області провели конкурс на кращого кухаря. В конкурсі взяли участь кухарі, які працюють у їдальні установи.

    Цей захід проводиться вже не перший рік, його основною метою є підвищення професійної майстерності кухарів і поліпшення організації харчування засуджених, які утримуються у виправному центрі. Змагання не тільки спонукають кухарів на створення смачних кулінарних шедеврів, але й дають їм можливість обмінятися досвідом.

    За звання найкращого цьогоріч змагалися два кухаря. Кожен максимально намагався показати свою майстерність. Конкурс проходив у два етапи. У першому – конкурсанти показали рівень теоретичних знань, у другому – кухарі демонстрували свою майстерність у практичному приготуванні страв в трьох категоріях: суп з горохом по-домашньому, смажена курка по-домашньому, салат, вінегрет та узвар.

    Роботу учасників оцінювало журі. Конкурсні зразки оцінювали за критеріями: естетичні і смакові якості, презентація і інновації, рецептурний склад, подача, дотримання правил технології приготування, оригінальність оформлення. Зважали також на організацію робочого місця і санітарію.

    Переможця визначили за кількістю балів, набраних у 2-х етапах. Найкращиий з конкурсантів, за свою перемогу отримав від начальника установи Арменака Чобаняна почесну грамоту переможця конкурсу.

    Артур Михайловський,
    старший інспектор ГКАР.

    IMG_3685_1