Додому НОВИНИ Влада і громада У Бердичівському виправному центрі (№108) пройшли святкові заходи з нагоди Великодня

У Бердичівському виправному центрі (№108) пройшли святкові заходи з нагоди Великодня

696
ПОДІЛИТИСЬ

Великдень – свято особливо шановане та величне у житті кожного християнина. Адже є символом духовного відродження людства та очищення від гріха. Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, вкотре скласти іспит сумління власним вчинкам, бажанням та думкам, стати добрішими, милосерднішими, уважнішими до оточуючих. А для людей, які перебувають у місцях неволі – це час для переосмислення, порозуміння, прощення та каяття.

У цей день у каплиці Святого рівноапостольного князя Володимира, яка знаходиться на території установи, настоятель Святогеоргіївської церкви м. Бердичева протоієрей Андрій провів святкову літургію та освячення пасхальної трапези засуджених. Між піснями канону священик привітав засуджених зі словами “Христос воскрес!”, на що вони відповідали: “Воістину воскрес!”.

IMG_7832_1Протягом усіх святкових днів світлого Воскресіння Господнього для засуджених установи було заплановано низку заходів, серед яких святкові концерти, підготовлені представниками релігійних громад, під час яких прозвучали релігійні пісні, молитви.

Артур Михайловський,
старший інспектор ГКАР