Додому НОВИНИ Влада і громада У Райківській виправній колонії (№ 73) засудженим вручили паспорти громадян України

У Райківській виправній колонії (№ 73) засудженим вручили паспорти громадян України

817
ПОДІЛИТИСЬ

9 грудня 2015 року в Райківській виправній колонії (№ 73) відбулося вручення засудженим паспортів громадян України. Шість засуджених отримали паспорти замість втрачених.

У кожного засудженого за плечима своя життєва історія, свої причини втрати паспорта, та, незважаючи на це, робота в цьому напрямку в установі ведеться постійно. Для документування засуджених адміністрація Райківської виправної колонії (№73) докладає чимало зусиль. Процес оформлення паспорту часом дуже непростий. Буває, що у вирішенні даного питання на допомогу приходять рідні засуджених, але частіше всі проблеми по збору документів вирішують самі співробітники.

Допомагають у цій справі співробітникам установи спеціалісти Бердичівського районного сектору Державної міграційної служби України в Житомирській області та завідуюча сектором Наталя Паламарчук.

Після урочистого вручення відбувся прийом засуджених з особистих питань, де в індивідуальному порядку кожному було роз’яснено порядок оформлення та перелік необхідних документів для отримання паспорта громадянина України.

Така спільна робота дає спільні результати, та головне, що це реальна допомога засудженим, завдяки якій вони є повноцінними громадянами України та мають змогу реалізовувати свої права.

Яницький О.І.,
старший інспектор із
контрольно-аналітичної роботи
лейтенант внутрішньої служби.

SAM_7494_1 SAM_7499_1