Додому НОВИНИ Влада і громада Хажин на Бердичівщині відзначив 405-й День села!

Хажин на Бердичівщині відзначив 405-й День села!

947
ПОДІЛИТИСЬ

На святкування зібралось майже все село, адже нагода більш ніж поважна – відзначення 405-го Дня народження. Саме стільки років виповнюється Хажину, що у Бердичівському районі. Кожен з жителів, знає, що він мешкає у найкращому місці, де живуть добрі, справедливі та гарні люди.

З нагоди Дня села влаштували справжній концерт – з піснями, танцямм та привітаннями. Вітали глядачів українськими піснями у виконанні талановитих земляків, виступали і дітки, і старші жителі, і все це своїми силами.

PIC_0089-300x225Особливим це свято є для голови села – Наталії Семенюк. Вона, як і всі, хвилюється за долю сільських мешканців, адже і сама тут проживає з діточками. Тому вітаючи громаду села, назвала їх – своєю родиною. Адже, все вони роблять спільно з любов’ю до Хажина. Подякувала Наталія Володимирівна за те, що односельчани вірять в неї, як і вона вірить в них. Лише разом можна подолати будь-які труднощі та прийти до нових перемог, запевнила вона.

Запрошеним гостем свята став народний депутат України – Олександр Ревега. Він привітав громаду села з таким чудовим святом. Від усієї душі побажав здоров’я, щастя, сил, натхнення, радості та миру. Хажин – приклад села, яке злагоджено працює і досягає вершин! Привітав Олександр Ревега не лише словами, а й подарунками – літніх мешканців, багатодітні сім’ї та родини з найменшими малюками-янголятами в селі.

PIC_0125-300x225Привітала село з Днем народження депутат районної ради Софія Томашевська, висловлюючи почуття гордості за те, що Хажин – найкраще село, де вона мешкає вже 26 років. Пишається депутат, що має таку громаду, яка повірила та підтримала у бажанні представляти село на районному рівні. Заувашивши, що всі мешканці живуть у найкращому селі, Софія Томашевська висловила переконання, що і в майбутньому найкращим буде не лише Хажин, а й вся наша країна. А солодким дарунком односельчанам стало морозиво, яким Софія Томашевська частувала всіх бажаючих.

На святі села особливо вітали найменших жителів та людей поважного віку. На юних покладаються великі надії, а старшим бажають бути ще довго сильними, міцними та здоровими. Хажин радісно відсвяткував своє День народження! Стільки гостей завітало, стільки привітань звучало в адресу громади! А це означає, що Хажин – дійсно найкраще село!