Хліб, що дарує задоволення

Хліб, що дарує задоволення

73
0
ПОДІЛИТИСЬ

Ресторан “Тоскана” турбується про здоров’я людей. З цією метою тут почала діяти приватна пекарня, яка випікає цілий спектр хлібних виробів, спечених за бездріжджовою технологією, на заквасці.

Мода на бездріжджовий хліб сьогодні набуває все більших і більших масштабів. Хоча саму цю моду можна вважати своєрідною “другою хвилею” популярності – колись, на зорі хлібопечення, весь хліб був бездріжджовий через те, що самі дріжджі не були відомі людям.

Сьогодні ж застосування бездріжджової технології обумовлено зовсім іншими причинами: приготування бездріжджового хліба вважається більш корисним і позбавленим багатьох недоліків звичайної пишної випічки.

У пекарні працює молодий, але досвідчений пекар Денис Кліщук. Він незабаром разом із керівництвом відвідає міжнародну виставку хлібопекарського обладнання в Італії. У пекарню планується придбати надсучасне устаткування для випуску корисного хліба.

Ось лише неповний перелік хлібів, які вже сьогодні виготовляє приватна пекарня:

  • Пшеничні хліба: традиційний хліб (соціальний), хліб “Фромаж”, “Томатний”, часниково-горіховий, “Серіалє”, чіабата пшенична, фугас з сиром, гречаний.
  • Житні хліба: хліб “ПумперНікель”, “Бородіно”.
  • Пшенично-житні хліба: хлібець “Пан-де-Сегль” (Pain de Siegle), “Кампань”.

У подальшому асортимент продукції приватної пекарні буде лише зростати.

Придбати справжні витвори пекарського мистецтва можна у кіосках “Приватна пекарня”, які розмістились на Привокзальній площі та Центральному міському ринку.

Підготував Анатолій Горобчук.


Хліб, як витвір мистецтва:

БЕЗ КОМЕНТАРІВ