Додому НОВИНИ Чемпіонат України з хоккею на траві – першість за Бердичівським районом

Чемпіонат України з хоккею на траві – першість за Бердичівським районом

553
ПОДІЛИТИСЬ

З 22 по 24 квітня у місті Вінниця проходив Чемпіонат України з хокею на траві серед юніорів 1998-1999 року народження. Для гравців 1998 року народження це останні змагання в рамках Чемпіонату України серед вікових груп, оскільки дана вікова група грає у вищій лізі Чемпіонату України з хокею на траві серед команд майстрів.

В Чемпіонаті відзначилася збірна команда з Житомирської області, до складу якої увійшли гравці Бердичівської команди “СТАРТ” та “Політехнік” м. Коростень.

До останньої гри Чемпіонату команда “Олімпія-98” і збірна Житомирської області підійшли не втративши ні одного очка. Та наша команда із Житомирської області була наполеглива і зібравши всі сили, влаштували справжню боротьбу за перемогу. Протистояння у грі відчувалося від Вінницької команди, котра провела красиву атаку. Але Денис Байдик (гравець команди “СТАРТ”) провів контратаку, яка закінчилася рахунком 4-3. Команда Житомирської області за досить короткий проміжок часу вийшла вперед і стала переможцем Чемпіонату України з хокею на траві серед юніорів 1998 р.н., перервавши ланцюжок перемог Вінницької команди.

Слід відзначити майстерність, змістовну та якісну гру усіх спортсменів, але хочеться відмітити кращих, це Байдик Денис, Рудницький Вадим, Сукач Сергій, Віннічук Іван, Каплінський Володимир.

Готували спортсменів до Чемпіонату України тренери-викладачі: Мокрицький Євгеній, Черкас Андрій, Гарбуз Василь, Машталір Олександр. Завдячуючи їхній наполегливій праці, цілеспрямованості їх вихованців, гравці збірної Житомирської області перемогли!

Вітаємо гордість Бердичівського району з черговою перемогою і відмінним результатом!

Прес-служба райдержадміністрації