Додому Колонка редактора “Чиніть опір спокусі наживи!”

“Чиніть опір спокусі наживи!”

603
ПОДІЛИТИСЬ

“Чиніть опір спокусі наживи!”
Ці слова сказав під час візиту на Україну тодішньому Президенту Леоніду Кучмі Іван Павло ІІ. Цим самим він ще тоді підкреслив небезпечність наживи і корупції в нашій державі.
Але, на жаль, все лишилось без змін. І навіть зараз, через багато років саме корупція стала основним бар’єром до нашого вступу в Євросоюз.
Саме про цей наш гріх весь час нагадують високопосадовці Європи. Адже після “золотих батонів” Януковича та доларових “засівальників” нині з’явились “колекціонери” діамантів та виникли “бурштинові Клондайки”,  які за обсягами доходу не поступаються славнозвісним американським золотошукачам. Хоча, що стосується бурштинових копалень Житомирської, Рівненської та інших областей, то на мою, можливо неправильну думку є і позитив в тому, що якусь дещицю зароблять і звичайні люди, які там працюють.
Але, що їхні гроші проти шалених прибутків тих, хто цим займається давно і професійно. Та й природі наноситься величезна шкода.

pytelОрден загиблого сина отримала мама…
Біля меморіалу “Слава Героям” в присутності рідних і близьких загиблого Олександра Пителя орден “За мужність” ІІІ ступеню було вручено його мамі Людмилі Андріївні (на фото).
Зі словами співчуття і подяки за мужнього сина виступили секретар міської ради Василь Толочко, помічник народного депутата Олександра Ревеги Софія Томашевська, представник “Самооборони міста і району” Тетяна Примак, голова ГО “Патріотична сила” Станіслав Лужанський, військовослужбовці, волонтери…

З Днем бухгалтера!
16 липня в Україні відзначається День бухгалтера. Від імені всіх, хто цінує цю непросту і скрупульозну роботу, не завжди помітну, але в кінцевому результаті дуже вагому, хочемо побажати всім бухгалтерам Бердичівщини, щоб їх щоденна діяльність складалась не лише із напружених буднів і нескінченної кількості звітів, а й з посмішок та теплого ставлення колег та оточуючих. Нехай в цей день, шановні бухгалтери, кожен з вас отримає подяку і квіти!

Володимир Кравченко.