Додому ІНФОРМАЦІЯ Шановні громадяни, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Шановні громадяни, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

481
ПОДІЛИТИСЬ

Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України від 13.02.2015 р. №1832/0/14-15/20 управління праці та соціального захисту населення виконкому Бердичівської міської ради повідомляє.

У зв’язку з прийняттям Закону України від 28.12.2014 № 76-VIII “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України” розпочато реформування системи пільг та компенсаційних виплат громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Звертаємо увагу, що статтею 60 Закону України “Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” визначається право вибору пільг та компенсацій особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Тобто, пільговик з числа осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, який має право на пільги та компенсації згідно з декількома законами України, може користуватися пільгами та компенсаціями відповідно до одного із вибраних ним законів України.

Враховуючи вищезазначене просимо категорію осіб, які повинні підтвердити своє бажання на право вибору звернутися до управління праці та соціального захисту населення за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 83, каб. 23/3.

Довідки за телефоном 2-21-10.
Режим роботи: з 8-00 до 17-00.