Додому НОВИНИ Влада і громада Школярі Бердичівського району отримали новий шкільний автобус на 27 місць

Школярі Бердичівського району отримали новий шкільний автобус на 27 місць

619
ПОДІЛИТИСЬ

У п’ятницю, 18 грудня, начальнику відділу освіти Бердичівської райдержадміністрації Валентині Муренко вручено ключі від шкільного автобусу, який призначено для перевезення школярів у сільській місцевості.

Автобус марки ЕТАЛОН А0811ш Чернігівського автозаводу загальною пасажиромісткістю 27 місць (24 сидінь для школярів, 3 – для супроводжуючих осіб) обладнано у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів.

Ще 9 нових автобусів отримали Баранівський, Ємільчинський, Любарський, Народицький, Новоград-Волинський, Овруцький, Радомишльський, Червоноармійський, Черняхівський райони. До кінця цього тижня очікують надходження ще 10 автобусів.

“За кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевими бюджетами області, а це відповідно 90% і 10%, ми закупили 20 автобусів. Половина з них вже прибули, ще десять ми очікуємо до кінця наступного тижня. Крім цього, до кінця 2015 року можливе фінансування з ДФРР ще 4 автобусів для перевезення школярів у районах, які найбільше цього потребують – Володарськ-Волинському, Новоград-Волинському, Коростенському і Червоноармійському районах”, – повідомив Сергій Машковський.

Загалом, новий транспорт забезпечить перевезення 488 учнів та 41 педагогічного працівника з 46 сіл Житомирської області.

Прес-служба райдержадміністрації