Додому ІНФОРМАЦІЯ НАКАЗ військового комісара Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату (з основної діяльності) 09.12.2015...

НАКАЗ військового комісара Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату (з основної діяльності) 09.12.2015 року м. Бердичів №222

660
ПОДІЛИТИСЬ

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
військового комісара Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату (з основної діяльності)
09.12.2015 року
м. Бердичів №222

Про підготовку та проведення приписки
громадян України 1999 року народження
до призовної дільниці Бердичівського ОМВК
та медичного огляду юнаків 2000 року народження.

Відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року №352 розпорядження голови обласної державної адміністрації від 12.10.2015 року №348 “Про приписку до призовних дільниць громадян України 1999 року народження в січні-березні 2016 року та медичного огляду юнаків 2000-2001 років народження”, з метою своєчасного і якісного виконання заходів, пов’язаних з припискою та медичним оглядом призовників,

Н А К А З У Ю:

1. Приписку до призовної дільниці громадян 1999 року народження провести з 19 січня по 31 березня 2016 року в приміщенні військового комісаріату.

2. Явці на приписку підлягають всі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 1999 року включно, постійно проживають па території міста Бердичів та Бердичівського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше незалежно від стану здоров’я.

3. Усі громадяни, які підлягають приписці до призовної дільниці, зобов’язанні прибути за адресою: м. Бердичів, вул. Л.Карастоянової, 49, кімн. №15 у визначений для них час, маючи при собі документи. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за вказаною адресою з 12 по 20 лютого 2016 р., маючи при собі документи, що засвідчують особу.

4. Па підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, керівникам підприємств, установ, організацій та навчальних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.

5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на ТВО заступника військового комісара – начальника відділення комплектування Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату.

6. Наказ довести до всього особового складу військового комісаріату в частині, що стосується.

ТВО військового комісара Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату полковник В.В.ГАЙДУЧОК.