Додому НОВИНИ Влада і громада Американці Джеф і Девід прийняли присягу служити на користь громади в Бердичеві

Американці Джеф і Девід прийняли присягу служити на користь громади в Бердичеві

606
ПОДІЛИТИСЬ

У вівторок, 31 травня 2016 року о 10:30 ранку Джеффрі Паєтт, Надзвичайний і повноважний посол США в Україні, привів до присяги 68 нових добровольців Корпусу Миру США, серед них двоє майбутніх бердичівлян – Джеф та Девід. Нові добровольці дали обіцянку служити зміцненню поваги та дружби між людьми різних національностей та культур, працюючи пліч-о-пліч з бердичівськими колегами в бердичівській громаді.

Програма Корпусу Миру в Україні пропонує розвиток практичної англійської мови, посилення навичок організаційного розвитку, управління та роботи з молоддю, відповідно до реформ, що здійснюються українським урядом задля більш широкої інтеграції до світової спільноти. Волонтерські проекти в українських громадах охоплюють громадянську освіту, заохочення здорового способу життя, профілактику ВІЛ, лідерські тренінги для молоді, семінари з розвитку громад, створення бібліотек та ресурсних центрів, зміцнення спроможності громадських організацій.

На церемонії виступили Надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джеффрі Паєт, директор Корпусу Миру в США в Україні Денні Робертсон, представники міністерств, добровольці та їхні колеги.

Корпус Миру фінансується за рахунок коштів американських платників податків. Організація сприяє зміцненню миру і дружби між людьми різних національностей та культур. Протягом п’ятьох десятиліть Корпус Миру працює в понад 120 країнах.

image_skjkhfgkjfgk 20160531_122153_1 20160531_113349_1