Додому НОВИНИ Бізнес “Анюта”: магазин, що дарує турботу

“Анюта”: магазин, що дарує турботу

3189
ПОДІЛИТИСЬ

Будь-який продуктовий магазин має на меті одне – якомога більше продати товарів. Для магазину “Анюта” це вірно лише частково, адже тут працює колектив, який надає кожному покупцеві значно більше – увагу та турботу про кожного.

Цей порівняно невеликий магазин розмістився на зупинці поряд із Солодовим заводом. Але! Покупець, який зайде до приміщення, буде приємно вражений: тут тобі й широкий асортимент ковбас і копченостей, риби і рибопродуктів, соусів та маринадів, безалкогольних напоїв та соків, різноманітних солодощів і морозива.

Продавець Людмила Березюк.

Скажете, нині цим не здивуєш? Це так, але “Анюта” має ексклюзив, якого не знайдеш у більшості подібних магазинів. Наприклад, лише тут покупець може придбати свіже-копчену рибу напряму від виробника, різноманітні джеми, справжнє молоко згущене, варене і карамелізоване, приготовлене за домашніми рецептами від компанії LOVELUKA, і головне – індичий шашлик, якого не зустрінеш у місті більше ніде. А ще, звичайно, свіжий хліб від Бердичівського хлібозаводу, пиво за прямими поставками з Бердичівського пивзаводу, морозиво – від “Трьох ведмедів” та ТМ “Рудь”.

І відвідувачі магазину швидко оцінили ці переваги. За чотири роки, які він діє, сюди залюбки заходять відвідувачі як із самого мікрорайону Солодового заводу, так і приїжджають із центру Бердичева та його околиць. А ще є постійні покупці з Києва! Тим паче, що “Анюта” має зручне розташування – поряд зупинка міського автобуса №4, який курсує ритмічно, за графіком.

Для зручності відвідувачів у магазині встановлено платіжний термінал.

Але повернемось до магазину. Його власник, молодий та енергійний Ярослав Железняк так описав ідею створення магазину: “Я мріяв про торгівельну точку, до якої приходитимуть із задоволенням не лише з-за різноманіття товару, але й за відчуттям сімейного затишку”. Для реалізації цієї ідеї підібрався й гарний колектив.

Продавець Інна Савчук.

Тут працює чотири жінки, які й справді віддають усю душу цій справі – вони чемні з кожним покупцем, знають потреби та бажання багатьох жителів округи, створюють справжній сімейний затишок. Тут тобі запропонують саме ту пачку цигарок, які ти полюбляєш, приготують саме ту каву, яка смакує найліпше, підберуть найкращий товар у залежності від потреби та гаманця. А на додачу дадуть розраду сімейним проблемам, порадіють як великим, так і малим здобуткам кожного покупця – від малечі до пенсіонера.

Продавець Тетяна Перегуда.

Тетяна Перегуда прийшла працювати до “Анюти” від часу заснування магазину. За роки праці знає кожного жителя округи. Ось і цього разу до магазину зайшла пенсіонерка Валентина Коваль. Для неї вже приготовлений буханець запашного хліба, пакет молока та приємна усмішка продавчині. Увага до матеріальних та душевних потреб кожного – ось переваги “Анюти”.

“Працюю в магазині ось уже чотири роки. І як на початку, так і сьогодні відчуваю увагу власника, підтримку колективу, повагу покупців. Це справжній стимул для мене, а ще – гарно працювати, дорожити роботою”, – вказує пані Тетяна. Вона звернула нашу увагу на такий факт: нині в багатьох магазинах міста важко зустріти постійний згуртований колектив – продавці доволі часто змінюють робочі місця, шукаючи чи то більшої зарплатні, чи уваги власників до потреб колективу, чи відчуття дружнього ліктя від колег, з якими працюватимеш.

Продавець Тетяна Науменко.

І дійсно, нині на ринку праці чи не головним критерієм вибору місця роботи стає колектив, з яким спілкуватимешся щодня. “Ми підтримуємо одна одну, завжди є порозуміння, що додає настрою, а гарний настрій ми завжди даруємо покупцям”, – зазначає ще одна продавчиня пані Людмила.

За роки існування магазину територія навколо нього набула привабливого вигляду. На зупинці завжди прибрано, зростають молоді деревця туї, а навпроти – інсталяція, поряд із якою варто й сфотографуватись на пам’ять. Чи багато таких місць ви знаєте у Бердичеві? А жителі мікрорайону давно звикли до чистоти та порядку, затишку, що панує навколо зупинки.

“Анюта” своєю багаторічною працею досягла поставленої мети – саме тут кожен її відвідувач зустріне різноманіття товару, відчує турботу персоналу, наповнить свою буденність справжнім сімейним затишком.

Віталій Безпалько, Анатолій Горобчук.

Пенсіонерка Валентина Коваль завжди рада відвідати магазин з приємними продавчинями.
Грудинка, ковбаси, сосиски, а головне – індичий шашлик.
Соуси, консерви, тушонка – вибір на будь-який смак.