Додому НОВИНИ Влада і громада Бажаєте в майбутньому стати співвласниками багатоквартирного будинку?

Бажаєте в майбутньому стати співвласниками багатоквартирного будинку?

456
ПОДІЛИТИСЬ

ОГОЛОШЕННЯ

У травні 2015 року Верховною радою України прийнято закон України “Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку”. Закон визначає особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку, регулює правові, організаційні та економічні відносини, пов’язані з реалізацією прав та виконанням обов’язків співвласників багатоквартирного будинку щодо його утримання та управління.

Відповідно до Закону співвласники багатоквартирного будинку мають право визначитись із формою його управління. У разі не прийняття такого рішення співвласниками будинку до 1 липня 2016 року, управителя на конкурсній основі призначає орган місцевого самоврядування.

Інститут муніципального менеджменту, за підтримки Асоціації управителів житла та Фонду розвитку та інновацій ЖКГ започатковує навчання управителів багатоквартирних будинків, майбутніх голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також підвищення кваліфікації членів правлінь та ревізійних комісій вже існуючих ОСББ, керівників підприємств та управителів з досвідом роботи.

15-16 лютого 2016 року у м. Києві буде проведено дводенний навчальний семінар з підвищення кваліфікації за програмою “Управління багатоквартирними будинками в сучасних умовах”. Вартість участі у семінарі для 1-го учасника – 4300,00 грн.

Ознайомитись з детальною інформацією про навчальні семінари Інституту можна на сайті: http://imm.inf.ua.

Управління житлово-комунального господарства