Додому НОВИНИ Медицина Бердичівська міська лікарня долучилась до проекту “Чиста лікарня – безпечна до пацієнта”

Бердичівська міська лікарня долучилась до проекту “Чиста лікарня – безпечна до пацієнта”

1148
ПОДІЛИТИСЬ

Одним із критеріїв надання якісної медичної допомоги є безпека пацієнта, над чим і працює адміністрація міської лікарні та колективи структурних підрозділів.

Після відвідування майстер-класу на базі обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського щодо нових підходів дотримання санітарно-епідемічного режиму в лікарні було прийнято рішення придбати 5 систем прибирання “VERMOP” та почати підготовку окремих відділень до статусу “Чиста лікарня – безпечна до пацієнта”.

Впровадження систем для прибирання значно зекономило витрати на придбання деззасобів та води, пацієнти та співробітники знаходяться у безпечному лікарняному середовищі.

На базі лікарні було проведено навчання представниками компанії “Лізоформ”, які надали консультації щодо правильного підбору та застосування дезінфікуючих засобів та антисептиків.

Першою ластівкою в Бердичівській міській лікарні стало операційне відділення. Завдяки злагодженій роботі всього колективу, відповідальності медичного персоналу до виконання своїх функціональних обов’язків, вдалося успішно пройти аудит і отримати відзнаку “Чиста лікарня – безпечна для пацієнта”.

Для налагодження системи гігієни адміністрація лікарні згідно рекомендацій фахівців закупила дозуючі пристрої для дезінфікуючих засобів, рідкого мила, ємності для дезінфекції, технічний інвентар на суму 19 тис. грн., проведено косметичний ремонт відділення.

Колектив лікарні вирішив не зупинятися на досягнутому, адже сертифікат “Чиста лікарня – безпечна для пацієнта” засвідчує кредит довіри пацієнта до лікаря.