Додому ІНФОРМАЦІЯ Бердичівська ОДПІ повідомляє

Бердичівська ОДПІ повідомляє

722
ПОДІЛИТИСЬ

Звіт про розглянуті запити на публічну інформацію станом на 01 вересня 2015 року
До Бердичівської ОДПІ за січень-серпень 2015 року надійшло 2 запити на публічну інформацію, які розглянуто в термін відповідно до вимог Закону України від 13.01.2011р. №2939-VІ “Про доступ до публічної інформації”. Отримати публічну інформацію може кожен бажаючий, надіславши листа-запита за адресою: Бердичівська ОДПІ, 13312, м. Бердичів, вул. Б.Хмельницького, 24-а (на конверті вказувати „Публічна інформація”) або електронною поштою brd_odpi@brd.zt.ukrtel.net, факс (04143) 2-01-43.
З метою подання запиту на отримання публічної інформації громадяни можуть звернутися до Бердичівської ОДПІ щоденно, крім вихідних з 9-00 до 18-00 в зал №3 Центру обслуговування платників податків та за тел. (04143) 2-15-42.


Змінено термін подання декларацій поштою
Законом України від 17.07.2015 №655-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків” змінено термін подання декларацій поштою.
З 1 вересня поточного року у разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення на адресу відповідного контролюючого органу не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації, визначеного статтею 49 Податкового кодексу України. Раніше своєчасне подання декларації вважалось в термін – не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного строку її подання.


До уваги платників єдиного внеску!
Бердичівська ОДПІ повідомляє, що з 15 вересня 2015 року будуть відкриті нові рахунки для зарахування єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування. Тобто, сплату єдиного внеску потрібно буде проводити використовуючи нові рахунки.
Для отримання детальної інформації звертайтеся до Центру обслуговування платників Бердичівської ОДПІ зал №3 та за телефонами: 2-54-43, 2-15-42.


Увага!
Бердичівська ОДПІ нагадує платникам єдиного податку І та ІІ групи, що 18 вересня 2015 року – останній день для сплати авансового внеску з єдиного податку за вересень цього року.


Останній день сплати єдиного соціального внеску – 21 вересня
Бердичівська ОДПІ повідомляє що 21 вересня – останній день сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування роботодавцями, які використовують працю найманих працівників.
Якщо останній день строків сплати єдиного внеску припадає на вихідний або святковий день, граничним терміном сплати цього внеску вважається перший робочий день, що настає за вихідним або святковим днем. Враховуючи те, що 20 вересня цього року – вихідний день, то сплатити цей внесок з доходу за серпень потрібно не пізніше 21 вересня 2015 року.
Водночас при кожній виплаті заробітної плати, на суми якої нараховується єдиний внесок, одночасно з видачею зазначених сум роботодавці зобов’язані сплачувати нарахований на ці виплати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, встановленому для таких платників (авансові платежі).

Бердичівська ОДПІ.