Додому ІНФОРМАЦІЯ Бердичівська райдержадміністрація оголошує конкурс на визначення аптечних та стоматологічних установ для медичного...

Бердичівська райдержадміністрація оголошує конкурс на визначення аптечних та стоматологічних установ для медичного обслуговування громадян

525
ПОДІЛИТИСЬ

УВАГА КОНКУРС!

Бердичівська райдержадміністрація оголошує конкурс на визначення аптечних та стоматологічних установ для медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Протягом тижня з дня публікації оголошення до 19 лютого 2016 р. в управління праці та соціального захисту населення Бердичівської РДА Житомирської області учасникам конкурсу необхідно надати наступні документи:

  • заяву, що подається на бланку суб’єкта господарювання;
  • ліцензію та копію ліцензії на лікарські засоби та вироби медичного призначення, завірену печаткою суб’єкта господарювання.

Звертаємо увагу, що право на відпуск ліків за безплатними рецептами лікарів мають ті суб’єкти господарювання, які дотримуються вимог пп. 1, 2 постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.08 р. № 955 “Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення”, які передбачають, що на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів), граничні постачальницько-збутові надбавки мають становити не вище ніж 10 відсотків оптово-відпускної ціни та граничні торгівельні (роздрібні) надбавки не вище 10 відсотків закупівельної ціни.

Адреса управління праці та соціального захисту населення: м. Бердичів, вул. Садова, 3, каб. 10. Довідки за телефоном: 2-77-80.

Провідний спеціаліст Костюкова І.В.