Додому ІНФОРМАЦІЯ Бердичівська центральна міська лікарня підготувала документи

Бердичівська центральна міська лікарня підготувала документи

638
ПОДІЛИТИСЬ

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ
Бердичівська центральна міська лікарня підготувала документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Юридична адреса об’єкту: м.Бердичів вул.Здоров’я, 1, тел. 4-23-85. Фактична адреса розташування проммайданчиків:

1. Бердичівська ЦМЛ: вул. Здоров’я, 1.
2. Наркологічно-диспансерне відділення: вул. Шолом Алейхема, 26.
3. Стоматологічна поліклініка: вул. Богунська, 22.
4. Центр детоксикації та медичного витвереження: вул. Європейська, 67/2.
5. Протитуберкульозний диспансер: вул.Маріїнська, 4.
6. Психоневрологічне диспансерне відділення: вул. Шевченка, 22.
7. Відділення трансфузіології: вул. Житомирська, 43.

Згідно до вимог Закону України “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” документи подаються на розгляд у державні органи, уповноважені відповідно закону видавати документи дозвільного характеру.

Зауваження підприємств, установ, громадських організацій та окремих громадян, щодо наміру отримання дозволу на викиди для суб’єкта господарювання повинні направлятися на адресу міського голови міста Бердичева за адресою: вул. Європейська, 30/2. тел. 2-22-55.

Обсяг виконання матеріалів для отримання дозволу на викиди розроблено відповідно до Постанови КМУ №302 від 13.03.2002р., наказу Мінприроди України № 108 від 09.03.2006 р. та “Інструкції про загальні вимоги до оформлення документів”, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян-підприємців.

Головний лікар Л.М.Бабікова.