Додому НОВИНИ Влада і громада БЕРДИЧІВ У НАЦІОНАЛЬНІЙ КНИЗІ РЕКОРДІВ УКРАЇНИ

БЕРДИЧІВ У НАЦІОНАЛЬНІЙ КНИЗІ РЕКОРДІВ УКРАЇНИ

614
ПОДІЛИТИСЬ

Бердичівське підприємство ТОВ “Бердичівський елеватор” потрапило до “Національної книги рекордів України” серед категорій “Мистецтво, розміри”, створивши на своїй території жовто–блакитний прапор із цементу та гравію.

Урочисте відкриття відбулося у рамках святкування Дня Державного Прапору України за участі гостей, преси, працівників заводу та уповноважених від Книги рекордів України. На сьогодні це найбільший зареєстрований стяг такого типу на території нашої держави.

Це в вже не перший подарунок який підприємство робить для міста. Під опікою елеватора знаходить місцевий дитячий садок, котрий постійно отримує підтримку.
Дипломи від імені голови наглядової ради “Книги рекордів України” Олега Іваненка вручив депутат міської ради, радник мера міста ВасильТолочко. Дипломи отримали генеральний директор ТОВ “Зернова база України” Мустапаєв Алтинбек Мусабекович, директор елеватора Крет Василь Олексійович та майстер Трохимчук Богдан Вікторович. Як зазначив Алтинбек Мусабекович “ці нагороди ми отримали завдяки ідеї Василя Крета та старанням Трохимчука Богдана”.

Зупинятися на цьому тут не збираються. Пообіцяли, що в наступному році до Дня Прапора буде створено ще один національний символ – малий Герб України

Денис Огороднійчук