Додому НОВИНИ Влада і громада Бердичівські правоохоронці викрили злодійкуватий дует.

Бердичівські правоохоронці викрили злодійкуватий дует.

615
ПОДІЛИТИСЬ

Міліціонери встановили, що двоє 27-річних жителів райцентру, аби здобути металобрухт, розібрали у чужій сільській хатині піч та викрали з подвір’я металеві ворота.

До Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 49-річна житомирянка. Жінка повідомила про викрадення з батьківської хати у с. Обухівці металевих елементів пічного опалення. Також з подвір’я господарства зникли металеві ворота.
За словами жінки, вона використовує обійстя як дачу та не може часто навідуватися туди. Коли цими вихідними господиня приїхала до села, то виявила, що у дворі розібрані ворота, а у будинку – зруйнована піч та плита.

Правоохоронці вилучили з місця події слідову інформацію, за допомогою якої й зуміли встановити причетних до крадіжки осіб. Ними виявились двоє 27-річних раніше судимих бердичівлян.

Чоловіки пояснили, що заздалегідь запримітили хатину, господарі якої приїздять рідко. Тож залізли до помешкання через вікно та розібрали плиту з піччю, аби витягнути металеві частини. А у дворі зняли ворота. Викрадене згодом здали на металобрухт.

– Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі,– повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – Тривають заходи по вилученню викраденого майна.

Бердичівський МВ УМВС
України в Житомирській області.

IMG_7926_1 IMG_7927_1