Додому НОВИНИ Бізнес “Бересток – М” – підприємство майбутнього!

“Бересток – М” – підприємство майбутнього!

1398
ПОДІЛИТИСЬ

Дане підприємство, що знаходиться по вулиці Зелена, 36, на перший погляд поки-що нагадує будівельний майданчик – йде активна реконструкція декількох будівель та всієї території.

Але його засновник Олександр Володимирович Мащук та директор Володимир Олександрович Мащук впевнені в тому, що незабаром тут буде підприємство майбутнього: постануть впорядковані алеї, квітники та сучасні майстерні.

Батько і син вірять у свій успіх, бо мають чималий досвід підприємницької діяльності. Адже розпочинали на ливарному комплексі “Прогрес” з меблевого цеху, потім створили фірму “Сувема”. І вже 15 років займаються виготовленням виробів з граніту, який отримують з Жежелівського та Коростишівського гранкар’єрів нашої області та Анастасіївського і Капустянського кар’єрів Кіровоградської області.

Директор ТОВ “Бересток – М” Володимир Олександрович Мащук.

Розповідає директор ТОВ “Бересток – М” Володимир Олександрович Мащук:

– Ми купуємо блоки-заготовки і ріжемо їх на потрібний розмір та проводимо полірування граніту, виготовляємо будівельну плитку для внутрішніх та зовнішніх робіт, для облицювання фасадів, фундаментів. Встановили два сходинкові марші в нашому міському театрі. По занижених цінах також реалізовуємо бруківку для облицювання парканів, вимощування подвір’я, тощо.

У нас працюють досвідчені фрезерувальники, полірувальники, зварювальники, слюсарі-пакувальники. З метою залучення кадрів, зокрема, з інших регіонів, розпочали будівництво гуртожитку.

Реалізовуємо продукцію по всій Україні. Зокрема, багато замовлень нам надходить з фірми “Юніком” м. Махнівка.

– Продукція з каменю, – розповідає директор підприємства, – служитиме віки. Так, що приходьте, приїжджайте закуповуйте наші вироби, шановні клієнти!

Адреса: м. Бердичів, вулиця Зелена, 36.

Телефони: (04143) 5-42-40, 067 410 35 38.


Полірувальник Людвіг Маньківський.
Фрезерувальник Василь Панчик.
Водій автокару Валерій Семенюк.
Фрезерувальник Валерій Козаков.