Додому НОВИНИ Влада і громада Богдан Кицак: «Новий спортивний майданчик – нові можливості і нові досягнення»

Богдан Кицак: «Новий спортивний майданчик – нові можливості і нові досягнення»

100
ПОДІЛИТИСЬ

Осередок здорового способу життя незабаром з’явиться у селі Мирославка Швайківської територіальної громади. На території Мирославського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. О.І.Онишка стартувало будівництво сучасного і багатофункціонального спортивного майданчика. Подія стала можливою за сприяння та ініціативи народного депутата України Богдана Кицака.

– Формування і популяризація здорового способу життя потребують належних умов. Створення багатофункціонального спортивного майданчика сприятиме задоволенню різноманітних рухових потреб учнів закладу та жителів громади, – переконаний Богдан Кицак.

Футбольне поле зі штучним покриттям, вуличні тренажери, освітлення, місця для глядачів – спортивних майданчиків такого рівня та наповнення годі й шукати.

Проект реалізується за рахунок коштів державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Після проведеного тендеру остаточна сума робіт складає 1 млн. 837 тис. 133 грн. У планах – завершити будівництво до кінця 2021 року.

Проведення різноманітних спортивних заходів, занять із міні-футболу та волейболу, рухливих ігор – новий спортивний майданчик відкриває безмежні можливості для жителів громади. Насамперед – здобувачів освіти. Народний депутат України Богдан Кицак переконаний, що майданчик стане яскравим прикладом будівництва якісної спортивної інфраструктури в регіоні і місцем для руху та активності молоді.

Пресслужба народного депутата України Богдана КИЦАКА