Додому НОВИНИ Велике світло доброти.

    Велике світло доброти.

    770
    ПОДІЛИТИСЬ

    Різдво – день народження Ісуса Христа, велике урочисте свято, яке прийшли відсвяткувати юні читачі в Іванковецьку сільську бібліотеку. Перед дитячими очима було відкрито виставку книжкової ілюстрації до Біблійних розповідей минулих часів. Діти мали можливість дізнатись про такі поняття як добро і зло та перемогу світла над темрявою.

    Подорожуючи історичними розповідями книги Біблії читачі ознайомились з подією, яка відбувалась в Юдейському місті Віфлеємі та розширили свої знання про народження Ісуса, як про світлу, люблячу, добру божественну особистість.

    Із задоволенням розглядаючи виставку, діти пізнавали добрі вчинки і вчення Христа.
    Найсокровенніше безцінне дане нам Богом – це наші діти. Як ми їх виховуємо, в якому дусі. Невже справа батьків лише нагодувати, одягнути своїх дітей на першому місці, але чи кожен з нас дбає про внутрішній духовний стан своєї дитини?

    Чому моральні цінності падають? Чому довкола стільки зла? Чому панує жорстокість серед дітей? Адже вони мають все: комп’ютери, мобільні телефони, музичні центри, різноманітні ігри. Одним словом – механізми. А душа, що там діється? Де шукати порятунку? Як же могло так статися, що милосердя втратило свою цінність? Що сталося з душею людини? Кого звинувачувати?

    Корінь зла і гріха дуже розрісся і пустив свої пагінці. Показником низької культури є поведінка наших дітей  в молодіжному середовищі. Діти шукають себе в алкоголі, тютюнопалінні, наркотиках, в статевій розпусті.

    Бібліотека не байдужа до дітей свого села, вона забезпечує різною інформацією різних методів роботи з дітьми, щоб наші діти розвивались, росли здоровими та щасливими, щоб через книгу вони мали можливість творчо та духовно мислити.

    Хочеться відзначити таких обдарованих дітей які брали участь у конкурсі малюнків “З Різдвом Христовим, Україно!” Переможцями конкурсу стали: Майструк Нікіта (6 кл.), Афанасьєв Олександр (2 кл.), Самотес Валерія (2 кл.).

    Весело проходив час, діти виявили свої здібності у різних вікторинах, у читанні віршів. Кожна родина одержала гарні враження, позитивні емоції та подарунки. Бібліотекар та діти висловлюють подяку за подарунки пастору Церкви “Новий час” Жучкову Л.Б. та його помічнику Дунській Г.В.

    Тож будемо дбати про те, щоб наші діти не загубились в цьому житті, а знайшли своє місце, жили принципами морального чистого життя, були успішними і здоровими!

    О.Мисик, бібліотекар.