Додому НОВИНИ Взяли участь в екологічному квесті

Взяли участь в екологічному квесті

820
ПОДІЛИТИСЬ

24 квітня учні Слободищенської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у ІІ Великому екологічному квесті “Захисник природи”, який відбувся на базі Обласного еколого-натуралістичного центру.

Екоконкурс складався з двох етапів: проходження квесту та захист конкурсної роботи. Звичайно, найцікавішою частиною конкурсу став квест. Квест – це конкурс, під час якого між собою змагаються команди, члени яких відвідують пункти-станції на швидкість та виконують завдання, різноманітні як за тематикою, так і складністю.

Екологічний квест виявився надзвичайно цікавим, адже складався з десяти станцій. Кожна з них по-своєму важка та захоплююча, адже містила завдання як спортивного характеру, так і наукового, творчого. Коли учням зі Слободищ вручили маршрутний лист, вони відразу ж розпочали пошуки необхідних станцій. За виконання кожного завдання журі нараховувало бали у залежності від рівня його виконання.

Слободищенська команда намагалася всюди бути попереду, адже жага до перемоги супроводжувала її впродовж усієї гри.

По завершенні квесту учні захищали презентацію на тему “Людина і довкілля”, яку вони заздалегідь підготували.

Від участі у змаганнях юні захисники природи отримали море задоволення, а також подарунки. Додому їхали втомлені, виснажені, але з гарними емоціями!
Команда висловлює щиру подяку директору обласного Еколого-натуралістичного центру Наталії Бордюг за запрошення для участі в екоконкурсі, гарно проведений час та здобутий досвід. Також команда зі Слободищ вдячна депутату Бердичівської районної ради Олегу Шевчуку за надану фінансову підтримку.

Учні та вчителі Слободищенської школи.