Додому НОВИНИ Влада і громада Волонтерські ряди поповнюються

Волонтерські ряди поповнюються

464
ПОДІЛИТИСЬ

Для розширення світогляду студентів та з метою виховання податкової культури молоді, 11 лютого 2016 року в актовій залі Бердичівської ОДПІ було проведено лекцію за програмою підготовки волонтерів податкової. Студентам фінансового профілю Бердичівського коледжу промисловості, економіки та права фахівцями Бердичівської ОДПІ в доступній формі було доведено щодо обов’язку кожного громадянина сумлінно сплачувати податки та ази деклараційної кампанії – 2016.

За цей час відбулося багато змін, але змінилося найголовніше – ставлення суспільства до роботи волонтерів, усвідомлення необхідності співпраці волонтерів з органами фіскальної служби. Допомога волонтерів громадянам – це справжній феномен сучасного суспільства. А для молодих людей – це можливість пройти школу випробувань, а можливо, і оцінити свої можливості при виборі майбутньої професії.

Співпраця податкової інспекції з навчальними закладами є хорошим майданчиком у реалізації багатьох важливих суспільних починань та перетворень, які потрібні громаді Бердичева.

Бердичівська ОДПІ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA