Додому ІНФОРМАЦІЯ Вступ до вищих навчальних закладів ДСНС в 2019 році

Вступ до вищих навчальних закладів ДСНС в 2019 році

1108
ПОДІЛИТИСЬ

Бердичівський міськрайонний відділ Управління ДСНС України у Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денне відділення у вищі навчальні заклади ДСНС України.

Відбір проводиться до Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, за основними спеціальностями “Пожежна безпека”, “Цивільний захист” (термін навчання – 5 років).

Для вступу необхідні сертифікати ЗНО з української мови та літератури, на вибір фізики, математики, історії, англійської мови  з кількістю балів не нижче 100 балів та до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності не нижче 110 балів. В навчальних закладах проводиться конкурс сертифікатів ЗНО та приймається єдиний іспит з фізичної підготовки.

Також проводиться відбір до Вищого професійного училища ЛДУБЖД (м. Вінниця) за спеціальністю “Організація та техніка протипожежного захисту”, “Радіаційний та хімічний контроль” (термін навчання 2,5 роки). Перевага саме цього навчального закладу в тому, що для вступу до Училища, за бажанням вступника, дозволено складати необхідні вступні іспити (українська мова, математика та фізика) у навчальному закладі, або здати сертифікати ЗНО із вищевказаних предметів.

Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту, або закінчують середні навчальні заклади в 2019 році, за станом здоров’я придатні до військової служби, мають добрі показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до Бердичівського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області за адресою:

м. Бердичів, вул. Шкіряників, 17

Телефон для довідок: (04143) 4-38-11, 2-01-12, 101, 067-393-63-31.

При собі необхідно мати паспорт або свідоцтво про народження.