Додому НОВИНИ Відбувся ювілейний XXV Міжнародний турнір

Відбувся ювілейний XXV Міжнародний турнір

369
ПОДІЛИТИСЬ

Цього року Міжнародний турнір зі стрибків у висоту “Меморіал Віталія Лонського”, головним спонсором якого, як і в попередні роки став народний депутат України Олександр Ревега, проводився в цілоденну дощову погоду. І хоч цього разу в змаганнях взяли участь лише українські спортсмени, але суперництво було досить напруженим і видовищним.

Серед жінок вперше у змаганнях взяла участь перспективна вихованка Ігоря Лонського Аліна Подольчук, яка зайняла 4 місце. А першою з результатом 1 метр 93 сантиметри стала харків’янка Катерина Табашник.

Серед дев’яти стрибунів-чоловіків змагався ще один вихованець Ігоря Лонського – Олександр Баранніков. Він поки ще не відновився від перенесеної операції та зайняв 5-е місце. Переможцем тут став Андрій Проценко з Херсона з результатом 2 метри 15 сантиметрів.

Нагородження переможців та призерів змагань проводили міський голова Василь Мазур, помічник народного депутата України Олександра Ревеги Віталій Березовенко, державний тренер Національної збірної України з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишник, знаменитий учень Віталія Лонського – Володимир Ситкін, внук нашого видатного тренера Віктор Лонський та інші почесні гості.

Прес-служба народного депутата України.