Додому НОВИНИ Влада і громада Відгуки про роботу

Відгуки про роботу

685
ПОДІЛИТИСЬ

Відгуки про роботу є важливим індикатором роботи будь-якої організації. Позитивні відгуки та схвальні рекомендації клієнтів вказують, що фахівці установи розвиваються у правильному напрямку, що дає стимул і надалі задовольняти очікування та постійно підтверджувати хороші характеристики роботи.

Але потрібно безумовно, з повагою ставимося і до конструктивної критики у відгуках клієнтів. Випадки, коли людина з будь-яких причин залишився незадоволеним, є приводом для детального аналізу ситуації та окремої роботи з виправлення прорахунків.

Всі відгуки, характеристики, коментарі та рецензії служать чудовим матеріалом для вдосконалення роботи Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, більш якісного та кваліфікованого обслуговування клієнтів. Як приклад, нещодавно за допомогою до центру звернулась жителька м. Бердичева Валентина Нейолова, яка виховує доньку, що страждає на хронічне психічне захворювання. Для убезпечення в подальшому від проблем та шахрайських дій, з якими може стикнутися донька в майбутньому, та для вирішення цілого комплексу питань, пов’язаних з лікуванням, соціальною адаптацією, потрібно було встановити над неї опікунство. Відповідно до законодавства України позбавити особу дієздатності та встановити опікунство можна лише за рішенням суду. Самотужки вирішити дану ситуацію потребувало значних фінансових коштів та зусиль, сім’я, що опікується особою з інвалідністю та перебуває в тяжкій скруті, їх не мала. За заявою громадянці був наданий адвокат, адже написання позовної заяви та представництво інтересів у суді потребує певних юридичних знань та досвіду роботи в даній галузі.

Вже згодом до центру завітала задоволена та усміхнена Валентина Петрівна, яка щиро подякувала працівникам та адвокату за виконану роботу.

От з таких маленьких перемог складається повсякденна робота фахівців центру.