Додому ІНФОРМАЦІЯ Відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій Бердичівської районної державної адміністрації оголошує...

Відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій Бердичівської районної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

432
ПОДІЛИТИСЬ

Відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій Бердичівської районної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та надзвичайних ситуацій Бердичівської райдержадміністрації.

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Стаж роботи за фахом у державній службі не менше 3 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років при необхідності, виходячи із виконання структурним підрозділом основних завдань та функцій. Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією. Володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

Особисті вимоги: ініціативність, ввічливість, тактовність.

Заяви приймаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення. Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись у конкурсній комісії за адресою: пл. Соборна, 23 каб. № 24 тел. 4-26-06.