Додому НОВИНИ Влада і громада Відкрили новий пам’ятний знак

Відкрили новий пам’ятний знак

174
ПОДІЛИТИСЬ

Нарешті відбулась подія, яка викликає в наших душах тугу за загиблими героями та гордість за те що ми спільними зусиллями зробили вклад в увіковічення їх подвигу.

Навесні 2021 року до мене, як керівника Громадської організації, звернулось керівництво частини Сил Спеціальних Операцій з пропозицією долучитись до створення меморіалу «Полеглим смертю хоробрих». Я відчув гордість за довірену мені місію та патріотичний потяг до реалізації проєкту в будь-яку ціну.
Наша Громадська організація взяла на себе почесний обов’язок включитись у створення монументу.

Постійна співпраця з командуванням та особовим складом частини, зустрічі з підприємцями міста та району, робота активістів громадської організації з людьми, розповсюдження інформаційних листівок із закликом долучитись, щотижневий фінансовий звіт у соціальних мережах… І нині ми бачимо результат – монумент «Полеглим смертю хоробрих» свідчить про те, що наші вояки з часів витязів Святослава Хороброго, запорожців Богдана Хмельницького, січових стрільців Євгена Коновальця вміють не жаліючи себе героїчно боронити рідну землю від загарбників. А наш народ завжди пам’ятає про своїх героїв.

Я хочу висловити подяку кожному громадянину, який вніс свій вклад. Дякую нашим підприємцям, які у скрутні часи знаходять змогу допомагати у такій святій справі. Дякую меценатам, які захотіли залишитись анонімними. Дякую командуванню та особовому складу військової частини за тісну та результативну співпрацю.

Низький уклін полеглим героям та їх родинам! Звитяга та самопожертва захисників України залишиться в серцях нашого народу навічно. І мрію, щоб на цьому монументі не було викарбовано жодного нового імені.

Також хочу всіх привітати з Новим Роком та Різдвом Христовим! Миру, достатку та любові! Будьмо сильними, бо сильні люди – це сильна Україна!

З повагою, Роман ЛЕВИЦЬКИЙ,
лідер Бердичівського осередку політичної партії
«УДАР Віталія Кличка»