Додому НОВИНИ Влада і громада Вітання до Дня працівників сільського господарства

Вітання до Дня працівників сільського господарства

17564
ПОДІЛИТИСЬ

Шановні аграрії Бердичівського району!

Від депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради прийміть щирі вітання  з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву.

Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу району – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Щиро дякую Вам, працівники сільського господарства, за любов до землі, мудрість і витримку.

У ці святкові дні зичу Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, гарної погоди і наснаги на нові звершення.

Хай не знають втоми Ваші натруджені руки, нехай щедрою буде Ваша життєва нива, а труди Ваші й надалі збагачують Україну та прославляють Бердичівський район!

З повагою, голова Бердичівської районної ради С. Томашевська.


Шановні аграрії Семенівської громади!

Щиро вітаю вас з Днем працівників сільського господарства і сердечно дякуємо за вашу нелегку працю на землі, за вміле господарювання, за добрі серця.

Хай і надалі колосяться гарними врожаями наші ниви, хай втілюються в життя плани та задуми на радість нашим рідним, на благо наших сіл.

Хай обходять стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Наталія Семенюк, Семенівський сільський голова.


Дорогі працівники ТОВ “Норм-Агро”! Шановні колеги-сільгоспвиробники!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

“Хвала рукам, що пахнуть хлібом” – ці слова народної селянської мудрості стосуються вас, наші дорогі хлібодари.

Нехай ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, на покращення добробуту наших земляків та всього українського народу. Нехай і надалі колосяться щедрими врожаями засіяні ниви!

Мирного неба та Божого благословенна вам та вашим родинам!

Ірина Унгурян, голова ради сільгосппідприємств району,
керівник ТОВ “Норм-Агро”.


Директора та заступника ПП “Климчук” Наталію Іванівну і Миколу Петровича КЛИМЧУКІВ та весь їхній колектив вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Нехай жита високі половіють,
Хай трави вам вклоняються до ніг,
Хай люди, зустрічаючи, радіють,
Хай щастя переступить ваш поріг.
Хай серце буде добре і надійне,
Не жевріє – палає хай вогнем,
Сто років накує в саду зозуля…
Бо ми без Вас, їй-Богу, пропадем!

Батьківський комітет, вчителі,
учні Садківської школи.


Бистрицька сільська рада, колективи установ розташованих на території сільської ради щиро вітають шановних керівників сільськогосподарських підприємств, трудові колективи та всіх працівників полів та ферм з їхнім професійним святом –
Днем працівників сільського господарства!

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашого села, нашого району, нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний – вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду.

У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.

Бажаємо керівникам господарств та всім сільським трудівникам міцного здоров’я, радості, злагоди та добра. Нашим годувальникам, у їх професійне свято ми адресуємо найгарячіші, як теплий хліб, привітання і побажання врожайною на щастя життя!

Хай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними.


Шановні працівники фермерських господарств ВІКТОР та СЄРГІЙ-С!
Шановні наші орендодавці!
Щиро вітаємо Вас з нагоди Дня працівників сільського господарства!

Ми пишаємося Вами – нашими працьовитими людьми.

Ви є гордістю і основою наших господарств.

Ви – творці багатства. Велика подяка і шана Вам за жертовну працю, самовіддану любов до рідної землі. Нехай удача посміхається вам завжди і у всьому, а погода і природа допомагають у вашій роботі. Хай нелегка щоденна праця приносить добрий результат, задоволення і достаток. Нехай Ваші руки не знають втоми, а очі завжди радіють ниві, яка  колоситься добірним  збіжжям.

Нехай ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами, нехай посухи та зливи оминають ваші угіддя, а врожай перевищує ваші найсміливіші задуми. Нехай немов лугові трави по весні ростуть ваші досягнення, хай золотом сиплеться зерно, і течуть молочні ріки!

Спасибі вам за нелегку, потрібну всім нам працю! Щедрих Вам врожаїв, миру, щастя, злагоди і добробуту в кожну домівку.

Нехай Божа іскра Вашого таланту спалахне в серцях дітей та онуків, які продовжать славний родовід хліборобів на нашій квітучій і благословенній батьківській землі!

З великою повагою і шаною до Вас –
голова СФГ “ВІКТОР” В.Й. Барановський та

голова ФГ “СЄРГІЙ-С”, депутат районної ради С.О. Вахнюк.


Шановні фермери району!

Сердечно вітаю вас з головним хліборобським святом!

Наші фермерські господарства внесли вагомий вклад в загальну корзину здобутків агропромислового комплексу району.

Сьогодні багато говориться про важливість нашої праці, але дуже хотілося б, щоб було ще більше конкретних дій з підтримки аграріїв. Адже незаперечним фактом є те, що саме агропромисловий комплекс України з-поміж інших галузей найдинамічніше розвивається і приносить державі значні валютні надходження.

Бажаю вам, шановні, міцного здоров’я, терпіння, успіхів у вашій хліборобській справі!

Голова асоціації фермерів району Віктор Барановський.


Шановні орендодавці сіл: Іванківці, Семенівка, Садки! Шановні працівники і колеги приватного підприємства “Климчук”!

Адміністрація ПП “Климчук” сердечно вітає вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства.

В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається запорукою процвітання держави. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі – мир і спокій.

Висловлюємо глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва.

Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо і в кожному домі будуть добро і злагода!


Шановні мешканці сіл Маркуші та Обухівка, працівники ТОВ “Кусто Агро Фармінг”, ТОВ “Українська ягода”, СФГ “Полісся”, ПП “Редич”!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею у селі долучається до важливих справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно до форм власності та господарювання.

Щиро бажаю Вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної снаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України.

Добрих Вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Людмила МИХАЛЬЧЕНКО, депутат Бердичівської районної ради.


Шановні трудівники села!

Щиро і сердечно вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства!

У цей святковий день ми маємо нагоду вклонитися матінці-землі і тим, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу.

Бажаємо всім сільським трудівникам міцного здоров’я, радості та Божої благодаті. Нехай щедра осінь обдарує вас своїми плодами, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя. Нехай усі дні вашого життя завжди будуть ясними, ниви рясними, а дощі вчасними!

Районна організація Аграрної партії України.


Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть щирі вітання з нагоди головного селянського свята!

Якщо проаналізувати ситуацію в народногосподарському комплексі України за останніх 26 років, то з-поміж всіх галузей найбільш ефективно працює саме сільське господарство.

Це ваша заслуга і ваша праця, адже ви щоденно розумом, серцем і невтомною працею дбаєте про те, щоб у кожній оселі був хліб і до хліба. Це свято людей, кому небайдужа доля рідних сіл, а любов’ю всього життя залишається земля, якій ви віддаєте тепло своїх сердець.

Здоров’я вам і успіхів у вашій нелегкій благородній справі!

Заступник голови райдержадміністрації
з питань АПК району Л.Димидюк.


Волковій Марії Михайлівні
з нагоди Дня працівників сільського господарства

Маріє Михайлівно, Ви присвятили своє життя землі, працюєте на ній самовіддано й наполегливо. Хай і надалі колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, хай робота буде легкою, а плоди її – щедрими. Райдужних перспектив Вам, прихильності долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії та завжди професійної вдачі.

З любов′ю та повагою, колектив Семенівської ЗОШ


Шановні працівники СТОВ “Урожай”! Дорогі колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

Я вклоняюся перед вами, хто працює на землі, хто дарує людям хліб. Адже праця хлібороба під силу тільки тим, хто закоханий у рідну ниву, хто вміє долати труднощі і вірить, що матінка-земля щедро віддячить за турботу.

В ці святкові дні зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди. Нехай Господь посилає благодатний дощ та тепле сонце, аби щедро колосилась хліборобська нива, хай втілюються в життя всі ваші плани та задуми, а заслужена пошана додає сил!

Керівник СТОВ “Урожай” Віктор Олянюк.


Садківська сільська рада від щирого серця вітає зі святом – Днем працівників сільського господарства жителів сіл Садки та В.Гадомці, керівників підприємств: ПП Климчук” Наталію Іванівну та Миколу Петровича, ФГ “Росинка” Станіслава Вацлавовича Зарембу, ПП “Білан” Юрія Анатолійовича Білана, ПП “Гадомецьке” Володимира Валентиновича Єрмолаєва!

Добра і радості бажаєм,
Здоров’я вам на всі літа.
Хай сонце весело сіяє,
Хай Україна процвіта.
Здоров’я міцного вам зичим довіку,
Щастя і радості повнії ріки.
Берег спокою хай серце сповиває,
Горе хай завжди вас оминає.
Сміхом веселим хай повниться хата,
Хлібом та сіллю будьте багаті!


Педагогічний та учнівський колективи Бисторицької школи вітають керівників ФГ “Сєргій-С” Сергія Олександровича Вахнюка та ТОВ “Павлюк” Анатолія Вікторовича Павлюка

з Днем працівників сільського господарства!

Бажаємо душам Вашим – тепла,
Серцям – радості,
Домівкам – злагоди й достатку,
В роботі – ще більше врожаїв на благо нашої України!

Дякуємо за Вашу підтримку і допомогу, за всі добрі справи, які ви робите для рідного села та школи.


Дирекція, педагогічний колектив Половецької ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро вітає працівників фірми “Норм-Агро” з професійним святом – Днем працівника сільського господарства!

Бажаємо вам міцного здоров’я, творчого натхнення, миру та злагоди вашим родинам.

Хай хліб росте і трави зеленіють,
Від праці ваші руки не грубіють,
А душі залишаються живими.
І радістю навіки одержимі!
Хай господарство тільки багатіє,
І кожний так працює, як уміє,
Щоб ви були щасливі і багаті,
І сміх, і радість в кожній вашій хаті!


Орендодавці сіл Терехове і Кикишівка вітають з професійним святом – Днем працівників сільського господарства керівника ФГ “Лада 2005”

Олександра Анатолійовича ПУШКАРУКА!

Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у праці, високих врожаїв, достатку, мирного чистого неба!


Шановні Наталія Іванівна, Микола Петрович та весь колектив ПП “Климчук”!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Хай і надалі рясно колосяться врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Хай обходять вас природні стихії, а ваша родина живе у затишку, щасті, благополуччі, здоров’ї. Бажаємо прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії та професійної удачі!

З повагою, колектив Іванковецького ДНЗ “Журавлик”.