Додому Вітання Вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового

Вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового

1003
ПОДІЛИТИСЬ

Добро, посіяне тобою, проросте зернами вдячності і любові…

Протягом грудня 2017 року у СЗОШ №1 проходила акція “Добро починається з тебе”.

Крім благодійників до акції приєднались вчителі, батьки та діти, які допомогли зібрати кошти на термінове лікування двох учнів школи. Всі усвідомили, що добро, посіяне тобою, проросте зернами вдячності і любові.

Напередодні новорічно-різдвяних свят великою радістю світилися очі дітей, коли до них завітали добрі люди і привітали зі святами, обдарувавши дітей солодощами, фруктами, шкільним приладдям.

Слова вдячності від дитячих сердець линуть до таких благодійників як:

  • Ревега О.В. – народний депутат України,
  • Мельник І.М. – директор ТОВ “Транзит С”,
  • Боцян А.І. – пастор церкви “Різдва Христового”,
  • отець Юрій Кирилюк – настоятель храму Святого Великомученика Пантелеймона УПЦ КП,
  • Ліпецький В.Л. – директор ТОВ “Бердичівський пивзавод”,
  • Мартинюк О.О. – директор магазину “Людмілка”,
  • Рущиць О.М. – директор ПП “Колобок”,
  • ПП Дзюбенко І.М.

Хай Різдво Христове і Новий Рік принесуть у ваші оселі здоров’я, добробут, щастя, радість і Божі благословіння на усі ваші справи Вам і вашим родинам.

Бочківська Марія Миколаівна – соціальний педагог СЗОШ №1.


Адміністрація комунальної установи “ЦПМСД” Бердичівської районної ради вітає народного депутата України Ревегу Олександра Васильовича з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, благополуччя, гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача! Бажаємо, щоб ваша праця завжди була потрібною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими!

Дякуємо Вам за допомогу медицині Бердичівського району. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до здоров’я населення. Тож успіхів та натхнення у подальшій діяльності, щоб ще багато років Ви могли радувати людей добрими справами.


Педагогічний колектив Дмитрівської ЗОШ, учні та батьки щиро вітають народного депутата України Ревегу Олександра Васильовича, депутата Житомирської обласної ради Вітусевича Віталія Йосиповича, голову Бердичівської районної державної адміністрації Томашевського Едуарда Євгеновича, голову Бердичівської районної ради Томашевську Софію Броніславівну, Гришковецького селищного голову Лісову Ірену Леонідівну з Новим 2018-м роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашим родинам добро, мир і здоров’я!

Щиро вдячні за вашу велику спонсорську допомогу школі.


Вітання для народного депутата України Ревегу Олександра Васильовича з Новим роком та Різдвом Христовим!

Прийміть найкращі вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового!
Від щирого серця бажаємо Вам, міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, благополуччя і Божої благодаті!

Нехай Рік новий буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі, везіння. Веселих Вам колядок, щедрих подарунків, примноження добрих справ та значного продовження життя!

Дякуємо Вам за допомогу Бердичівській районній стоматологічній поліклініці. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до здоров’я населення Бердичівського району. Тож успіхів та натхнення у подальшій діяльності, щоб ще багато років Ви могли радувати людей добрими справами.

З повагою, колектив
Бердичівської районної стоматологічної поліклініки.


Шановні бердичівляни!

Колектив реабілітаційного центру для неповносправних дітей “Насіння Надії” щиро вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Здоров’я Вам і вашим сім’ям, щастя, добра, творчої наснаги та великих звершень!!!


Правління ОСББ “Авангард” вітає голову ОСББ
Тетяну Василівну ЧУМАК і її родину з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо здоров’я, благополуччя в родині, успіхів у праці!


Колектив закладу дошкільної освіти “Оленка” с. Райгородок, діти та їхні батьки висловлюють найтепліші слова подяки директору “Агро-Райгородок” Валерію Анатолійовичу Барановському за сприяння у виділенні коштів на придбання іграшок для дітей та постійну допомогу нашому закладу.

Вітаємо Вас, шановний, з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо доброго здоров’я та процвітання!


Колектив Осиківського закладу дошкільної освіти “Дзвіночок” та батьківський комітет висловлюють щиру подяку депутату районної ради Віктору Миколайовичу Лащуку, ПСП “Троянівське” та ТОВ “Кароля” за щире бажання творити добрі справи – придбання новорічних подарунків для вихованців та колективу.
Бажаємо вам яскравих Новорічних та Різдвяних свят!

Здоров’я, благополуччя, миру. Нехай Господь оберігає вас і ваші родини!


Жителі с. Лісова Слобідка вітають всіх з Новим роком та щиро дякують ПП “Кароля” за спонсорську допомогу у проведенні новорічного свята, яке відбулося 27 грудня.

Бажаємо, щоб 2018 рік був щедрим на добро, мир, злагоду та добробут!


Шановні ветерани УДБ, щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Від усього серця бажаємо вам родинного затишку та злагоди у вашому домі.
Нехай усі ваші сподівання втіляться в життя, а Новий рік додасть сили, наснаги, енергії для добрих справ!

Голова Бердичівської спілки воїнів-інтернаціоналістів “Бойове братство”.