Додому НОВИНИ Влада і громада В Бердичівському виправному центрі (№108) проведено стройовий огляд особового складу щодо наявності...

В Бердичівському виправному центрі (№108) проведено стройовий огляд особового складу щодо наявності зимової форми одягу та тривожних валіз

1488
ПОДІЛИТИСЬ

10 листопада 2015 року в Бердичівському виправному центрі управління державної пенітенціарної служби України в Житомирській області (№108) проведено стройовий огляд особового складу щодо наявності зимової форми одягу та тривожних валіз.

При проведенні стройового огляду був перевірений стан форменого одягу і зовнішнього вигляду особового складу, комплектація тривожних валіз, а також рівень виконання елементів стройової виправки пенітенціаріїв та стройових навичок. Під час проведення заходу виявлено ряд незначних недоліків у носінні форменого одягу. Керівником поставлено завдання щодо усунення визначених недоліків.

Начальник установи підполковник внутрішньої служби Арменак Чобанян у своєму зверненні до особового складу зазначив, що стройовий огляд – це захід, якій стимулює дисципліну серед співробітників. Кожен атестований співробітник повинен пам’ятати, що саме він є обличчям Служби і уособлює честь і звитягу. Адже усі ми розуміємо, що у роботі пенітенціарної служби не може бути дрібниць.

Артур Михайловський,
старший інспектор ГКАР.

DSCF4011_1 DSCF4006_1