Додому НОВИНИ Влада і громада В ДУ “Бердичівський виправний центр (№108)” проведено оперативну нараду по підсумкам роботи...

В ДУ “Бердичівський виправний центр (№108)” проведено оперативну нараду по підсумкам роботи установи за звітній період 2017 року

872
ПОДІЛИТИСЬ

27 червня 2017 року в Бердичівському виправному центрі (№108) проведено оперативну нараду по підведенню підсумків роботи установи за звітній період 2017 року. На нараді головував начальник виправного центру Арменак Чобанян.

Начальники структурних підрозділів установи виступили з доповідями про результати проведеної роботи за напрямками служб.

У заключній частині наради начальником установи Арменаком Чобаняном, було надано принципову оцінку діяльності установи за звітній період, вказано на існуючі недоліки, поставлені завдання для покращення роботи відділів та служб.

У завершальній промові начальник Бердичівського виправного центру (№108) привітав колектив установи з наступаючим святом “Днем Конституції України” та побажав усім присутнім та їх родинам наснаги, достатку та міцного здоров’я.

Артур Михайловський,
старший інспектор ГКАР