Додому Колонка редактора “В медові мух втопилось більше, ніж в оцті”.

“В медові мух втопилось більше, ніж в оцті”.

877
ПОДІЛИТИСЬ

Ця давня народна мудрість каже, що багатьох людей, в тому числі і політиків, погубила не критика, тобто оцет, а саме похвала, славослів’я, або іншими словами мед.
І коли бачиш як нині між нашими високопосадовцями йде війна компроматів та взаємних звинувачень, то дуже хотілось би, щоб вони прочитали цю нетлінну мудрість. Інакше за чварами вони забудуть для кого служать.

0wskYPMAV48Зміни в Конституцію України від бердичівлянина Михайла Гаманюка
Зокрема, він пише: “В Конституції України стаття 102, в якій говориться: “Президент України є главою держави”, суперечить статті 6, де сказано: “державна влада в Україні поділяється на законодавчу, виконавчу та судову”, тому я вношу пропозицію віддати Президенту виконавчу владу і записати, що він є не главою держави, а главою виконавчої влади держави Україна. Як це є, зокрема, в Сполучених штатах Америки, Франції та інших державах. І тоді не буде суперечок щодо відповідальності між гілками влади”.
Детальніше його пропозиції шукайте в Інтернеті – набравши слова “Гаманюк і Конституція”, або за посиланням: http://vk.com/gamanyuklyubchik.

Писанки і паски – для фронту
Перед Великоднем в місті і районі відбулось чимало акцій по передачі нашим військовим на Сході України писанок, пасок, сувенірів, солодощів.
Зокрема, це захід в міському Палаці культури “Напиши писанку солдату”, за сприяння Олександра Ревеги та міської і районної влади, майстер-клас бажаючим об’єднання “Самопоміч”, збір і доставка крашанок та святкових солодощів на фронт волонтерами “Крила Фенікса” та багато інших великодніх подарунків від різних організацій, закладів, окремих громадян.

Прибирали місто
Велике прибирання Бердичева відбулося у п’ятницю, 10 квітня, в ході якого йшла боротьба зі сміттям біля будинків, підприємств, установ. Зокрема, на пустирі навпроти “Вічного вогню” було висаджено квіти, силами працівників міськвиконкому наведено порядок на території церкви біля колишнього “Дитячого світу”, висаджено майже 100 кущів бузку біля “Північного ринку”, розпочато будівництво спортмайданчика біля міськради, а біля НВК № 4 висаджено туї і дубки, де буде алея на честь героїв АТО.

Мирна акція спілки “Схід”
За прикладом своїх старших побратимів-афганців, нещодавно військовослужбовці обласної спілки ветеранів АТО “Схід” відремонтували власним коштом ще одну палату на 4 ліжка в Бердичівському госпіталі.