Додому НОВИНИ Влада і громада Голова ОДА Ігор Гундич: Такий підхід не пройде

Голова ОДА Ігор Гундич: Такий підхід не пройде

532
ПОДІЛИТИСЬ

Жорстко і недвозначно реагуватиме голова ОДА Ігор Гундич на скарги інвесторів щодо роботи територіальних органів у Житомирській області.

Про це він повідомив нещодавно на черговому засіданні Ради інвесторів області. Зокрема, звернення інвесторів стосувалися управлінь Держгеокадастру, Держпраці, Держекоінспекції та Державної архітектурно-будівельної інспекції.

“Я не прихильник “телефонного права”, коли потрібно дзвонити до територіальних органів і просити їх виконувати свою роботу. Свої функції ви, шановні управління Держгеокадастру, Держпраці, Держекоінспекції та Державної архітектурно-будівельної інспекції, маєте виконувати як годинники, а не ставити палки в колеса бізнесу і громадянам. Будь ласка, робіть все для того, щоб підприємці мені не дзвонили і не скаржилися!”, – сказав керівник області територіалам.

Голова ОДА додав, що у разі подальшого надходження скарг, змушений буде вдатися до більш жорстких дій.

“Якщо ви думаєте, що мені не підпорядковуєтеся, а тому можна робити що завгодно – такого не буде! Я кажу вам це чітко і відповідально. Це стосується поки що чотирьох територіальних органів, на які більше всього надходить скарг. Сподіваюся, ті, хто треба, мене почули”, – сказав Ігор Гундич.

Незважаючи на те, що ці управління не перебувають у прямому підпорядкуванні керівництва області, Ігор Гундич націлений скоординувати їхню роботу на більш ефективний результат та співпрацю з бізнесом, який дає робочі місця, інвестиції та платить податки в бюджет області.

Прес-служба Житомирської облдержадміністрації