Додому НОВИНИ Влада і громада Голова районної ради взяла участь у координаційній нараді в місті Овруч

Голова районної ради взяла участь у координаційній нараді в місті Овруч

1032
ПОДІЛИТИСЬ

11 жовтня голова районної ради Софія Томашевська відвідала місто Овруч, де разом із головами районних рад Житомирської області взяла участь у виїзному засіданні координаційної ради з питань місцевого самоврядування.

Для голів районних рад та голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми, який очолив делегацію, була проведена оглядова екскурсія до Свято-Василівського жіночого монастиря та Овруцької малої академії народних мистецтв та ремесел.

У рамках наради голови відвідали Елеватор ТОВ “Порттрансбуд”, який знаходиться на землях Гладковицької сільської ради, та мали змогу ознайомитись з роботою ПАТ “Товкачівський гірничо-збагачувальний комбінат”, який є основним постачальником сировини для виробництва феросплавів, вогнетривів та динасів в Україні.

Під час наради було обговорено питання щодо процесу удосконалення територіальної організації влади на період до 2021 року; план заходів щодо активізації реформування місцевого самоврядування та державної підтримки процесу об’єднання територіальних громад; про практику щодо укладання соціальних угод у територіальних громадах та інші.