Додому НОВИНИ Влада і громада Готуємось до оздоровлення

Готуємось до оздоровлення

414
ПОДІЛИТИСЬ

15-17 травня заступник голови Семенівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Людмила Колесник спільно із працівниками управління Держпродспоживслужби у Бердичівському районі Сергієм Колубовським та Іриною Кучерук здійснили об’їзд загальноосвітніх навчальних закладів з метою перевірки їх готовності до роботи пришкільних оздоровчих таборів.

В ході огляду проведено обстеження харчоблоків шкіл та інших приміщень, які будуть використовуватись для роботи із дітьми, проведено відбір зразків продукції та питної води на дослідження показників безпеки.

А 22 травня на базі управління Держспоживслужби заплановано нараду з участю директорів шкіл, начальників таборів, кухарів та медичних працівників, тобто усіх тих, хто причетний до організації цієї роботи, для аналізу результатів об’їзду.

Відділом освіти, молоді та спорту Семенівської сільської ради з метою забезпечення належних умов для приготування та зберігання харчових продуктів придбано холодильник для Великонизгірецької школи, 2 електроплити для потреб Іванковецької та Семенівської шкіл, 3 електром’ясорубки, 7 електрорушників тощо.

Крім цього, сесією Семенівської сільської ради для 2-разового харчування дітей в оздоровчих таборах виділено 56 тис. грн.

Планується охопити оздоровленням 210 учнів. Табори працюватимуть 14 днів на базі 5 шкіл. Учні з Терехового на цей час будуть підвозитися шкільним автобусом до Хажинської загальноосвітньої школи. У таборах будуть працювати мовні групи, що дасть можливість кожному учаснику вдосконалити свій рівень знання англійської мови.

Звернення від батьків про зарахування дітей уже активно надходять до керівників закладів. Наразі колективи шкіл працюють над тим, аби дозвілля пройшло організовано і змістовно, а дітям було цікаво і весело.

Крім пришкільних оздоровчих таборів, 10 учнів із об’єднаної територіальної громади з 26 квітня по 16 травня оздоровлювалися у санаторії “Дениші”.

Прес-служба ОТГ.