Додому НОВИНИ Влада і громада Громади Бердичівського району отримали спортивний інвентар в рамках реалізації проєкту «Активні парки»

Громади Бердичівського району отримали спортивний інвентар в рамках реалізації проєкту «Активні парки»

73
ПОДІЛИТИСЬ

Розвиток культури спорту надзвичайно важлива складова для подальшого розвитку держави, для формування здорової нації та збільшення тривалості життя. Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського №574/2020 від 17 грудня 2020 року «Про започаткування соціального проекту «Активні парки – локації здорової України», на території Житомирської області проводилася відповідна робота щодо створення нових, сучасних спортивних локацій.

Підсумки проведеної роботи підвели наприкінці тижня у Житомирі. Участь у заході взяла і начальник Бердичівської РВА Людмила Димидюк. Захід проходив на базі однієї з Дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Житомира.

Отримають спортивний інвентар і територіальні громади Бердичівського району, які взяли участь у соціальному проєкті «Активні парки». Відповідні набори передали Людмилі Димидюк. Набір включає в себе фрізбі, бумеранг, набір для бадмінтона, футбольний та волейбольний м’ячі, тренувальну петлю, еластичні міні резинки, стрічку експанлер для крос-тренінга, три скакалки, дві футболки, одну куртку та інше спортивне знаряддя. Все це дозволить привити дітям та навіть дорослим любов до спорту за допомогою цікавих, рухливих ігор.

– Ми воюємо для того, щоб життя продовжувалося. Саме запорукою довгого і здорового життя є рухова активність та зайняття спортом. Переконана, разом з головами територіальних громад ми забезпечимо населенню належні умови для заняття спортом на створених локаціях активних парків. А допоможе у цьому спортивний інвентар, який ми сьогодні отримали та наступного тижня передамо у громади. – повідомила Людмила Димидюк.

Пресслужба Бердичівської РВА